dalyaluna35 Biz de tam yüksekken güne girdik, simdi hastane masrafı icin altınları bozacagız düştü elimizde patladı resmen 🥲
egeemomms Yalova-sutlac valla bizde öyle canım bizim daha fazla zarar büyük ihtimalle sözümü dinlemedi pişman şimdi
sevacano omermm niye takip etmeden aldiniz ki biraz araşdirmak gerek yukselir ama kısa vade için zaten altin maktiksiz uzun vade için mukemmel eğer yaza doğru satarsaniz kar edersiniz yada zarariniz olmaz ama yazinda araba fiyatlari yukseliyor
Aysel461 Vallahi altınım var altının olduğu halde düşmesini istiyorum inşallah düşer çünkü yükseldikçe her şeye zam geliyor TL’nin değeri düşüyor artı savaştan dolayı artıyor inşallah da düşer de beter olsunlar ABD
arven000 omermm altın uzun vade yatırım aracıdır. Ben en yüksekken aldım😂 aldığım altından 5-6 bin zararım var ama umursamıyorum şuan elbet çıkar yani değerini korur
arven000 omermm seneler önce altın 1.000 tlyi gördü diye tüm altınımı bozmuştum daha sonra korkup tekrar almıştım en az 20 gr zararım olmuştu. Aaa diyordum 1.000 tlyi de geçmez herhalde diye düşünüyordum
damlasv omermm doğum için altın yapıp kenara koymuştum bu gidişle sünneti anca karşılayacak benim yatırım 😃
nurellaaa__ omermm altın asla değer kaybetmez hemen isyanlara girmeyin savş olayları yüzünden böyle oldu durulunca altın baya yükselecek zaten 2 3 ay bekleyeceksin o yüzden bir korkunuz olmasın
kimchikimdi omermm Tekrar çıkacak, bu zamanda altın bundan da düşmez aksine bu düşüşün sert çıkışı olacak