bahar1897 Rabiul 36+3 olduk bizde dün gün aldık 10 Nisan için 38+6 ya nasipse ikinci bebişim olucak bir kızım var 5 yaşında şimdi de oğluşum olucak 🥰
Anneoluyorumm00 Rabiul zaman nasıl hızlı geçiyor canım 🥰 burda beraber senin birinci benim ikincisini beklerken tanıştım😊 şimdi ikincisini kucağına almayı bekliyorsun, sağlıkla al kucağına canım 🩷
Rabiul Bykessra Enguzelbekleyis8080 merve__12 meliikke Sarpatesinannesi jalepone ebobel bütün bebişler sağlıkla gelsin inşallah❤️
Enguzelbekleyis8080 Rabiul 16 Nisan dedi doktorum üçüncü sezeryanım olacak heyecanlıyım adımız da defne olacak Allahın izniyle 💜🙏🏻
Sarpatesinannesi Rabiul 2.gebeligim son 18 gün gösteriyor bakalım ne zaman gelecek Aras Demir koyacağım ismini inşallah 🌸
jalepone Rabiul 36+2 deyim normal düşünüyorum o yüzden zamanı belli değil 😊 ama heran tetikte bekliyorum bir ağrı olunca ayyy doğuruyorum diye geziyorum evde çok garip duygular içindeyim heyecan korku her şey var 😂
Elif21 36+0 dan selamlar biz haftaya doğuyoruz erken doğum olacak dualarınızı bekliyorum cok korkuyorum 💕