lionsmom_ Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için 🙏 Tunceli Devlet Hastanesi Cahide Hoca takip ediyordu gebelik sürecimi, çok duyarlı ve anlayışlı bir hekim çok memnun kaldım. Hamilelik sürecim, doğum aşamalarım ve sonrası her şey çok temiz çok güzel ilerledi. Hoca izinli olmasına rağmen 5dakikalığına doğum yaptığım gecenin sabahında gelip beni gördü tebrik etti falan 🥹 Ben bir eksik görmedim açıkçası biraz da kişiyle alakalı bir durum. Ben den bir gün önce yatmış ama doğum yapamamış ısrar kıyamet kavga gürültü sezaryen diye bağıran bir gebe de vardı mesela ona sorsan kötü anlatır 🥲 Biraz sizin pozitifliğiniz insanlara yaklaşımınızla da ilgili bize çok naif davrandılar, ebem hep “kuzum” diye hitap etti bana temizlik personelleri doğumdan çıkıp kayınvalidemi annemi tebrik edip beni övmüşler🥲 Sonrasında ilgilenen çocuk doktoru Sultan hanım da çok ilgiliydi yenidoğandakiler de kaç kez gece emzirmek için gelip gösterdiler hatırlamıyorum bile her tutmayışında seslendim ve geldiler sağolsunlar. Çıkınca da hepsine tatlımızı ısmarlayıp teşekkürümüzü ettik Cimere de yazdım. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun inşallah en az benimki kadar güzel geçer doğumunuz 🙏