rvsss ozlem7090 vallahi ya her sabah bi kırk kişi arıyor doğurmadın mı diye😂 ben de yoruldum artık doğaun istiyorum bi yandan yatışı kabul etsem mi Diyorum kafam çok karışık😁
rvsss ozlem7090 yaa ne güzel beni afedersin ama iki doktor ayrı ayrı parmakla baktı çok zorladılar kanamam oldu sonra aparat takıp pamukla sildiler kanayan yeri görmek icin çok zordu
ozlem7090 rvsss aaa yok öyle bisey yaşamadım şükür , sizin adınıza üzücü olmuş öyle şeyler de işte insanı moralmen üzüyor zaten doğum bile bizi korkutan biseyken süreçte böyle şeyler yaşanması üzücü , sonu güzel olsun insallah 🌸 kavuşalım yavrucaklarımza 💕
Pskk rvsss benimde 36.haftada 3 kilo 300 gramdı. Doktor hızlı kilo alıyor dedi normal doğum için korkuyorum :(
ozlem7090 rvsss ay tabikiii , dogurursam yazacam burdan kendime gelir gelmez , sizde haber edin merak ederim 🌸
ozlem7090 rvsss bugün itibariyle yatış yaptım canım 😂 sancım nst de çıkıyor ama çok değil 2 cm de açıklık var , ilerlemesini bekleyeceğiz , ilerlemezse sabah suni sancı verecekler 🫢 41+0 olduğu için doktor yatirdi geri göndermek istemedi eve
Pskk ozlem7090 benimde 36.haftada 3 kilo 300 gramdı. Doktor hızlı kilo alıyor dedi normal doğum için korkuyorum :( şuan 37+5im çarşamba randevum var çatı muayenesi yapacak bakalım
ozlem7090 Pskk hayırlısıyla gelsin , zayıf da olsa tontiş de olsa kolay bi doğum olur insallah sizin için 🌸 sağlıcakla kavuşursunuz
Pskk rvsss evet fakat birden fazla (4 tane doktora gittim) gebeliğimin en başından beri ölçüleri hep öndeydi. Bende 4.5 kilo doğmuşum eşimde 4 kilo doğmuş. Annem beni normal doğurmuş ve travma kalmış maalesef sırf bu yüzden kardeşimi sezeryan doğurdu. Doktorlar kilolu doğum için genetik olabilir dediler. Çarşamba muayenem var bakalım ne olacak :/
Eliffida ozlem7090 bende yarın giderim belki eşim beni çok daralıyor çünkü pes ediyorum artık ne oluyorsa olsun
Eliffida rvsss bende yeni öğrendim nefes tekniğini araştır biraz çok önemliymiş kolaylaştırıyor doğumu
mrvshnsrcgl rvsss 4.250 kafası büyük bebek doğurdum stres yapmayın raabbim yardımcınız olsun kolaylastırsın yolunuzu. Bol bol sıcak suya gırın bel kasıklarınıza özellikle, korunmasız ilişki meme ucu uyarımı yaoabılırsınız uykunuz için uyfu frekansı sakınlestırıcı medıtasyon dınleyebılırsınız çok ıyı gelıyor
mafide 40+5 benimde hala tık yok yarın hastaneye gideceğiz bakalım ne diyecekler doğması için bütün tuşlara basıyorum ama yok keyfi yerinde galiba
rvsss ozlem7090 hayırlısıyla doğurun inşalah. ben bu sabah doğurdum ama doğurdum mu öldüm mü bilemedim. Bebeğim oksijensiz kaldı yoğun bakımda şuan en az 3 gün tutaxağız dediler çok üzgünüm dualarınıza bizi de ekleyin😔
ozlem7090 rvsss Aaaaaa gelmiş geçmiş olsun ederim tabi etmez miyim hiç 🥺 sizde bebeğiniz de sağlığına kavuşsun bi an evvel insallah , sağlıklı sıhhatli bi ömrü olsun insallah canim ❤️
ozlem7090 rvsss unuttum sen devlet takipli miydin bi de normal doğum mu yaptın ? Beni şu an normale hazırlıyorlar ama korkmaya başladım yan tarafta bi kadın var yıktı hastaneyi iyice korkuttu beni 🥺
rvsss ozlem7090 zor bi şey doğum kolay değil ben de çok çığlıklar attım hayatımda hiç O kadar bağırdığımı hatırlamıyorum ama ack eşiğiylese ilgisi var bunun ben 3-4 cmye kadar açıklık hissetmedim mesela ağrı yokth resmen ama 6 cmden sonda sancıları aşırı hissetmeye başladım devlet takipliyim ama sanırım en büyük pişmalığım devlete gitmek oldu hemşirelere sancı ağrısından yalvardım epidural yapın diye odama gelip bana bakmıyolarsj bile rezillikti hastane mevzusu zaten direkt cimere şikayette bulundum
ozlem7090 rvsss benim de hiç kolay süreç geçmiyor canım , 26 saat suni sancı üstüne 6 saat rahimden verilen sancının sonunda sezaryene gidiyorum birazdan 😔 detayları yazarım