anneyim01 Testim Artimed erken gebelik testi 1 gün önce yaptıgımda Test de cıkmamıstı ilk idrarda değildi Bugün İlk idrarle yaptım ilk 5 dakika da Cıktı Resim atcam gözle görülyor kızlar yorumlarmızı beklyorum
Gulceefe-00 anneyim01 imkanınız varsa ya kan verin ya da başka marka testle deneyin benim geçen ay artimed erken gebelik testi bundan daha koyu çıkmıştı hem de ilk dakikalarda ama adet oldu sonra öğrendim ki bu test yalancı pozitif veriyor o yüzden bu teste bağlı kalmayın
orhismommmmmm anneyim01 aşkım benimde testim çok silikti kan verdim öyle ögrendım hamile olduğumu kan ver hemen
anneyim01 orhismommmmmm Güzelim acaba dursam mı birkaç gün daha ya adet olrsam diye üzülmek istemyorum da kararsızım
orhismommmmmm anneyim01 sanmıyorum olmayacağını aşkım ya olmazsa bir gün daha bekle hayırlı olsun ilk Bebiş mı olucak
nur1124 anneyim01 gecen gittim kan verdim o zaman adete daha 10 falan vardı 2.0cıkmıştı ve acil doktoru daha sonra gel tekrar ver dedi
anneyim01 Gulceefe-00 Canm suan bu var güzelim 2 gün önce yapmıstım Cıkmamıstı test bugün yaptım cıktı Yukarıya Dün yazmısmıs yeni fark ettim yanlıs olmasın 2 gün önce yapmıstım ve şaşrdım bakalım inş Gönlümüze göre veriri Allahım
Bereninannesi Canım sende son durum ne kıyamam sende benim gibi ne zamandır istiyorsun bana nasip olmadı şu an inşallah sana nasip olmuştur ✨
anneyim01 Bereninannesi inş önünzdeki ay olr güzelim bende durum gögüs agrısı akıntı ve Kasık bel agrısı mevcut bakalım Adet olmazsam beklemedyim Tutarsa Bol Dua etcem sana Dualrımdasın zatende gülm Allah yüznü güldrsün .
anneyim01 Gokturkmom_ bana umut oluyorsunuz inş benim de poztifdr Dualrınızı eksik etmeyin Bizlere🩷☺️🌸