Snowel Merhaba,perşembe gününden beri sabah tam 10 da hazır ol olarak bekliyorum gökhan gölcük hastaneyi seçip ama asla randevu yok.Sadece 2 doktor çıkıyor.Perşembeden bu yana randevu alabilen var mı?Tek aklıma gelen doktorun her gün çalışmadığı.
sehertanyeri Snowel Gökhan Gölcük şehir hastahanesinden geldiği için her gün ya da her hafta yok o yüzden randevu bulamıyor olabilirsiniz
Snowel gulsaheroglu bence doktor her gün yok o hastanede yoksa imkansız çıkmaması ya da izine çıkmışta olabilir
asybk Snowel ben çarşamba günü gidicem ama daha sonrası için günlerdir bende randevu bulamıyorum büyük sıkıntı gerçekten
Snowel Yani bize vermesi gereken randevu tarihleri 16 gün sonrası oluyor 6 Nisan pazartesi 7 Nisan salı 8 Nisan çarşamba için hiç randevu bulunmadığına göre o hafta izinli olabilir
gulsaheroglu Bir şey sorucam Gökhan Gölcüğe gidenler doktor bebeğin ultrason resmini veriyor mu ben bir kere gittim ama vermedi hep mi böyle yapıcak bilgisi olan var mı
asybk gulsaheroglu bende 1 kere gittim yarın yine gidicem vermedi ama sanırım ultrason vermiyor devlet hastanesi artık