Kbrasuer Prenseskizim https://instagram.com/enucuzbebekmarket?utm_source=ig_profile_share&igshid=ah7nhh8xhfmw
Dlkkoge Prenseskizim bende 10 dk önce logusahamile sayfasından sipariş verdim aynı takımlar başka sayfalarda daha yüksek fiyat bir incele istersen
Kbrasuer En ucuz bebek market diye sayfa var canım uygun orda alan arkadaslarım var ordan kıyafet bi bak istersen faceboktan veya indirebilirsinde play storede
Eminer Kizlar birde ben bisey sorayim bu gecelik elbise gibi olan onu almalimiyiz normal pijama alsak olmazmi
Dileksah Eminer ben normal önden tam düğmeli pijama takımı aldım lcw dan daha sonrada kullanım için gayet rahat ve şık
Dlkkoge Eminer bende almıcaktım herkes rahat oluyor al dedi ve kaynanam istedi takım olsun bir tane illa al dedi diye aldım 😬
dere07 Bende çarşıya çıkıp aldım iki takım aldım 180 tlye geldi indirimde varmış normalde bir kaç yere daha sormuştum birbtane lohusa takımına 350 tl diyen oldu indirimi bulmusken kaçırmadan aldım en azından biri kirlenirse diğerini giyerim
Dileksah Prenseskizim ben lohusa pijamalarını bi begenemedim hemde çok pahalı geldi ve daha sanra kullana bilirmiyim diye düşündüm tarzım degil lcw dan önü tam dügmeli modelden aldım 79.90 a inmişti fiyatıda kaliteside iyiydi aldım
Nur85 Dileksah aynı fikirdeyim. Ya onu düğmeli yada yakası baya açık olsa zaten emzirmede sorun olmuyor. Lohusa pijamaları hem pahalı hemde hiç şık degil bence
Nur85 Prenseskizim ben normal sabahlikli pijama takimi aldim. Lohusa olanlar yeni gelin gibi ya krem ya mavi ya pembe. Sonradan hiç giyemedim. Bu sefer mor aldim. Çok daha şık ve doğumdan sonrada rahat rahat giyerim.
Dileksah Nur85 bende öyle düşünerek aldım pişman degilim hatta 30 tl ye lcw da emzirme dügmeli varmış yazın kullanırım diye aldım o bile pek rahat gelmedi açması kapaması zor çıt çıtlılarında en güzeli önden düğmeli hemde şık