sudeli4 Melisssa3 Benm bebiş beklemediği icn 36 da doğumum olmuştu hiç sorunsuzdu herşey yolundaydı ama böyle bi durumum olmasa 38 i beklemek isterdim nasip şükür seninde acil riskli bi durumun yoksa 37+6 gibi filanda yapabilirsin
mervekalkann Melisssa3 en erken 37 olarak kabul ediliyor ama doğum için altın haftalar 39-40 lı haftalar. 🌸
pembeayakkabilikiz Melisssa3 ilk kızım 36+0 , ikinci kızım 37+3 te doğdu bebek gelişimi önemli erken olup olmaması için 😊
rabiaaaln Eğer sezeryan ve size bağlıysa bence ½ hafta daha bekleyin. Ama derseniz çok ağırlaştım bebiş iyi kilosu falan iyi bir hafta yani. Karar sizin ben ilk kızımı 34+5 te doğurdum ama aniden suyum geldiği için mecbur doğum yapmıştım
aybarssmomm 37+0da oğlum doğdu çok şükür sağlıklı🤲 bebeğin notu kilosu gelişimi yerindeyse çokta içerde tutmaya gerek yok son zamanlar artık çok zor oluyor 🙁
happycat Melisssa3 Doktor kabul etse ben de 37 de istiyordum. Ben de zorlanıyorum baya son zamanlarda 🥲
happycat Melisssa3 Benim de çarşamba günü kontrol 😅 ben daha önce söylediğimde kabul etmemişti o yüzden zorlamıyorum ahsjsjsj.
Meri777 36+5 haftayiz bizde. Çarşamba günü doktor gun verceek. Bence bir 38 olması gerekiyor aksi durum olmadikca. Bebislerin gelişimi iyice tamamlansin😍 Bende de alt tarafta aşırı baskı var ayağımı kaldırıp bir şey giymek zulum oldu🙈
Melisssa3 Meri777 evet bende giyenemiyorum hele çorap ayakkabı asla giyemiyorum genelde eşim giydiriyor 😀
happycat Melisssa3 N’aptınız? Doktorum 38.haftaya gün verdi bana 😅 Hocam 37 dedim 38 i bekleyelim dedi 😅
mervekalkann Melisssa3 evet 10 gün erken alıyorlar sezaryende ama desteksiz yenidoğan için en erken 37 kabul ediliyor tıpta.