sissis Selamm bugün 37 haftalık olduk tamm 9.30 da görüşümüz varr 😘😄🥰🥰🥰 bakalım hayırlı haberler ile iniaallahhh
flz3576 sissis sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻 bizde yarın 36 ya giriyoruz perşembe günü görüş günü nasıl gidiyor 😇
sissis Weenie oyy maşallahh sizin doğsun artık sağlıklaaa hayırlı ahberler alın inşaallah ♥️🫶 bugün muayene eder mi diye ben d emrak ediyorum açıklık içinn
sissis Weenie korkmayınn su gibi doğum olsun inşaallah siz çatı muayenesi oldunuz mu hiç açıklık var mı
Weenie sissis ayyy aminnn Amınn Allah razı olsunnn ben 13 mart ve 17 mart’ta doğum haneye girdim ve çıktım ikisinde de parmak ucunda dediler 😢 açılmıuo 😢 ama şişko bebek ve şuan 40+1 haftalık ne zaman doğcak😢😢
sissis Weenie gittim bugün muayene etti açıklım yokmuş ama bebeğin başı çok aşağıdaymış pelvisteymiş. Bu hafta doğmaz ama 40 bulur mu bilmem dedi 🙈 tombikse doğumu başlatırlar yaa herslde artık. 4 kilo sonrasını normale yanaşmıyoe çoğu doktor çünkü sizinki kaç Kg
Weenie sissis dün yatış yapıldı 40+1 de ve 4.760 çıktı 😢 çok korkuyorum . Dün akşam 7 den beri aç susuzum inşallah hemen biran önce sezeryana alır amin 😢🤲🙏
Mariannaa 36+4 devlette suyu bitmiş kilosu2500 özele git burda doğum yapma dedi . Özelde suyu az 1 hafta anca götürür kilosu da 2690 dedi hareket takibi yap yarın başka bir dr a daha gideceğiz. İster istemesiz stres oldum..