aleyna123f Cerensolmaz eğer arkadaşınız buna kırılıyorsa farklı düşünüyorsa emin olun gerçek arkadaşınız değildir zaten görümceniz de soyadlarınız aynı Bike değil ve şöyle düşünün sizin kızınız sizin biriciğiniz bir sürü sare ismi olsa da sizin sareniz o oluyor o da aynı şekilde kızı için böyle düşünmeli gönlünden geçeni koy bence canımmm çok kibar manası güzel bir isim olur adı ile yaşar inşallah babasının süsü değerli taşı saf ve temiz bir kız evlat olur 🤲🌸
Cerensolmaz aleyna123f Haklısın canım doğru söylüyorsun isim koyma işi çok zormuş acaba ilerde kızım büyüyünce sever mi yoksa anne neden başka isim koymadın der mi diye düşünüyorum o yüzden isim bulma konusunda çok zorlanıyorum Zeynep Sare çok uyumlu kulağa da hoş geliyor görümcemin birşey diyeceğini zaten düşünmüyorum ama dediğim gibi arkadaşım söyler bence ama senin dediğin gibi eğer bu konuda da küsecekse nerde kaldı bizim arkadaşlığımız
aleyna123f Cerensolmaz aynen öyle canım şahsen benim arkadaşım koysa aksine çok sevinirim kızlarımız adaş oluyor diye gerçek arkadaşlar böyle şeylere takılmazlar oldu ki küserse trip atarsa sende gercek yüzünü görmüş olursun. Kızın da eminim ilerde ismini çok beğenecek bence zeynep ismi senelerdir asla modası geçmeyen bir isim aynı şekilde sare ismi de 🌸 sağlıkla gelsin inşallah bebişinn
Cerensolmaz aleyna123f Şahsen bende çok sevinirdim asla karşı çıkmazdım zaten buna hakkımda olmazdı herkes istediğini koyabilir sonuçta bu arada Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun 🤲🤲🥹❤️
monica50 Cerensolmaz yeni nesil isimleri asla zeyneple yakıştıramıyorum. komşumuzun kızının adı zeynep sude uyumunu sevmiştik
Cerensolmaz monica50 Ahh tam olarak bende böyle düşünüyorum yakışmıyor gibi geliyor ama bi yandan da ikinci ismi de olsun diyorum bakalım bulamazsam tek isim kalacak gibi görünüyor
ARYa143 Zeynep tek de güzel evet ama 2. bi isim isterseniz naçizane fikrim kısa ve ünlü harfle başlaması kolay söylenir 👌😊 Zeynep ada Zeynep ela gibi 🤗 Zeynep Neva da güzel ama söylerken kolay olıyor ve yanına yalışıyor bence. Sağlıkla gelsin 🥰
zfrnemos Cerensolmaz zeynep umay hem arapca hem türkçe kokenlı bir isim tercıh edermısınız bılmem ama soylerken cok hos oluyo bı arkadasımın kızının ısmı ve seslenmesı cok guzel oluyo saglıcakla gelsın ınsallah