Cerensolmaz Kızlar merhaba 6 aylık hamileyim kızım olacak Allah’ın izniyle inşallah birinci ismini Zeynep koyacacağız nasipse ama ikinci isim hala bulamadık yanına yakışan isim önerileri verebilir misiniz rica etsem
adl_12 Cerensolmaz Adıyla büyüsün çok severim Zeynep ismini 🌸🤲 Zeynep Eliz - Zeynep Ada -Deniz Zeynep- Zeynep İnci -Zeynep Naz
Cerensolmaz adl_12 Aminnn inşallah canım benimm Allah razı olsun önerilerin için çok teşekkür ederim 🥰❤️
badhomian bacım zeynep tek başına güzel bir isim yanına bir isim daha ekşöek bozar gibi iyi düğün uzun bir isim zaten
Cerensolmaz badhomian Evet bacım bunu bende çok düşünüyorum açıkçası ikilemde kaldım bi yanım tek isim kalsın diyor diğer yanım ikinci ismi de olsun diyor soyadımız da biraz söylemesi zor Zeynep isminin yanına hiçbir isim uymuyor gibi geliyor bana da 🥹🥰❤️
Cerensolmaz Defne derin duru Lina Mina Aden Asel bunlar çok hoşuma gidiyor ama kızlar sanki Zeynep isminin yanına yakıştıramıyorum bana mı öyle geliyor sadece
Aslanaslan Cerensolmaz Zerya altın sarısı parlak sarısı güzel kadın demek bazı yerlerde anlamları okyanus deniz filan demek asıl.koku Farsça