patateslimanti Kızlar doğumum planlı sezeryen olacak o yüzden bir iki gün öncesinden ağda mı yaptırsam enfeksiyon riski olur mu bilemedim kuaförde yaptıracağım neticede siz ne yaptınız ağda mı jilet mi? Jilette temiz olmuyor gibime geliyor
cylnboran04 patateslimanti haftada bir kontrolüm olduğu ıcın 1 gün kala jiletle alıyorum normal doğum Benım bakalım
hanifeeeeeedjdjdndnx patateslimanti valla canım benimkide nasipse sezeryan 4 5 haftam kaldı hamam otu kullanıyorum ben ter temiz yapıyor acısız bide oraya yetişemediği mız için jiletle çok temiz olmuyo
Svvv hanifeeeeeedjdjdndnx lütfen hamilelikte öyle şeyler kullanamayın çok tehlikeli kremde aynı şekilde
hanifeeeeeedjdjdndnx Çok basit toz halinde ılık suyla krem kıvamına getiriyorsunuz sonra tuğlu bölgeye sürüyorsunuz tabi hassas ciltler için önerilmiyor tahriş etme ihtimali var ama etmese tuğ dökücü Krem
gogirl Kuaförde sıkıntı olmaz ya bildiğin güvenilir bir yerse. Jilet çok kaşıntı yapıyor hiç sevemedim bir türlü. İyi ki lazerle halletmişim hiç almıyorum 2 yıldır
gerigeldik patateslimanti düzenli olarak ağdaya gidiyorum. Sezaryen olacağı için doğumdan iki gün önce gideceğim yine
Kartaly patateslimanti planlı sezaryen olacağını için ağdaya gitmeniz daha iyi. Doğumdan sonra bide onu düşünmezsiniz en azından bi süre. Rahat edersiniz.
gogirl Sinerjik hiç çıkmadı bende aynı duruyor buz lazer mi yaptırmıştın onlar çıkıyor çünkü hormonal değişiklikte
kaya_kaya patateslimanti ben ağda yapmıştım 38 de 41 de doğuma gittim gitmeden hafif çıkanlarlı duşta jiletle almıştım
adl_12 patateslimanti Ağda yaptırmak en mantıklısı.. Farzet bugün dogurcan jilet ile temizlendin sezeryandan sonra yok pansumandı yok kontroldü yok usg idi ister istemez ilk bi hafta on gün bunlar olcak jilette hormonlardan ötürü daha çabuk tüğlenme olcak doğru düzgün oturup kalkamıyoken bi de tekrar kendini temizlemekle mi uğraşacaksın en temizi ağdanı yaptır en az 20-25 gün rahat edersin
_kalpatisi patateslimanti bildiğim kadarıyla doktorlar ağdayı çok önermiyo hijyenik olmama açısından belki başka bi sebepten dolayıda önermiyo olabilirler. Her duş sonrası çıkanları jiletle alsanız bi sorun olmaz bence
_kalpatisi patateslimanti bu arada konudan bağımsız patatesli mantıyı da aklıma soktuğunuz için ayrıca teşekkür ederim tam da acıkmıştım sısmsksmsksmsksmsksmsksmsms