Aysnrplt rabiagucer03 nasıl bir kötüleme ki🤔 ben korkuyorum sezaryenden nedense kesilmekten mi bilmiyorum😄 ama mecbur kalınırsa sağlıkla ilgili bir problem olursa tabiki sezaryen olunmalı
Polo rabiagucer03 bende anlamıyorum. Bence akışına bırakmak lazım. Normal doğum die şartlanıp sezryn olmak üzücü.. veya sezryn die planlayıp bebeğin aniden gelip normal doğurmak.. Ondan en iyisi akışa bırakmak şartlamamak İçimizde kalacak deil ya 😀
Nazoliii rabiagucer03 zaten normal doğurma imkanımız olsa doğururuz bizde mecburiyetten sezeryan olduk ama anlamayana anlatmak zor bence 🙈 onlara 7 kat kesilmek kolay geliyor sanırım 🤷♀️
rabiagucer03 Aysnrplt yok sezeryan mı olacaksın sütün gelmez yok işte efendim uyuyosun bişey hissetmiyosun kolaya kaçıyosun yok çok sağlıksız bisürü şey bence bloglardaki yazıları makaleleri okumaları gerek 😍
Aysnrplt rabiagucer03 iyi de bazı durumlarda normal Doğum çok tehlikeli. Ne bileyim bebek dönmüyor ya da haftası çok ilerleyip kakasını yapıyor. Yavrum bekle yeme kakanı sancım gelsin doğurucam mı diycez 😂 panik atak ya da başka rahatsızlıkları olanlar var o durumda da hem anne hem bebek tehlikeye giriyor. Bende normal Doğum isteyen biriyim ama sezaryen düşüncesine de alıştırıyorum kendimi ne olacağını bilemeyiz ki. Boşver sen onları bebeğinle senin sağlığından önemli değil hiç bişey en fazla bi kaç gün sonra gelir süt🥰
Aylinannesi rabiagucer03 kolaya kaçıyosun ne demek ya bunu diyenin aklına şaşmak lazım😂😂 banada neler dediler de tııınn
rabiagucer03 Nazoliii aynen öyle valla bak bide mecburiyetten olanlara bile bilip bilmeden laf söylüyolar benim gibi istekli olanları gömerler 😂
Nazoliii rabiagucer03 ya iste ön yargi ben normal dogum yapmadim nasil nedir bilemem yorum yapmiyorum mesela ama nedense normal dogum yapan cogu kisiyi sizinkide dogum mu catir çatır dogursaydiniz bi vs vs kelimeleri hep duyuyorum. Oysaki ne guzel dünyaya bi bebek getirmissin kalkip sevemiyorsun yaninda biri olacakta bebeği verecek goguslerin yara oluyor zaten bide dikislerinin oraya bebek geliyor vs vs o duyguyu bile telaşa ile yasiyoruz ama onlara kolay geliyor 😏
rabiagucer03 Aysnrplt çok güzel konuştun valla saol 😍 panik var bende mahvolurum napim güvenemiyorum kendime o yüzden sezeryan istiyorum 😂
Irmakdkm rabiagucer03 bende öyle herşeyin hayırlısı sağlıkla Allah ım bebeklerimizi kucaklarımıza nasip etsin🙏🏼💙
ikinciprensimgeliyor rabiagucer03 Bende ikinci spinal sezeryanimi olcam.ilkini 5 sene once oldum.panik atak yoktu.şimdi 8 aydir var.spinal aninda paniklersem nolcwk diye dusunuyorum yaa mudahale ederlee mi acaba
Irmakdkm ikinciprensimgeliyor senin bide ikinci ben ilkinde böyle olursam nolur diyorum ama sakinleştirici vuruyolarmış
Nk1984 ikinciprensimgeliyor Allah korusun ama oyle bi durum olursa hemen genel anesteziye donerler merak etmeyin siz☺️
Khmu Bende normal istiyordum bana sezaryan daha kolay dediler sizce normal mı sezaryan mı bende kararsız kaldım
ikinciprensimgeliyor Irmakdkm ilkinde mal gibi girdim doguma aglayamadim bile sevincten cocugumu gorunce Ayni sekilde ameliyathaneye girerken aileden herkes agladi ben yine mal gibiydim.bos bos bakiyodum.acaba hafiften bise yaptilar mi diyorum sakinlestirici gibi yoksa imkani yok oyle giremezdim.cunku bildigun ameliyathane yani yesil yesil
Irmakdkm ikinciprensimgeliyor 😂😂 kesin serumun içinde vardı o zaman bende panik yaparım doktoruma dicem girmeden sakinleştirici katsınlar
rabiagucer03 Ysnbzl FARK ETTİYSENİZ KÖTÜLEMEK İÇİN AÇMADIM BU POSTU SEZERYANDA Bİ DOĞUM ŞEKLİ HFİFE ALINMAMALI DİYE AÇTIM!
Depresif_polyanna Ysnbzl haklisin normal doğumda hiç bıçak değmiyodu doğru! Burada 19 dikişim var diyeni de gördük normal doğumda. Sezaryan diye de bi yöntem var bunu öcü gibi göstermek çok saçma.
Anneballari58 rabiagucer03 ben 4 gun önce oldum suan oturur vaziyette bebegmn uyanmasını bekliuom ki süt vereyim :)