dilekmom6 Az kilo alanlara imreniyorum. Ben evlendikten sonra 6 kilo aldım 86 ile hamile kaldım 89 kiloyum 12.haftam daha. Artık akşamları doyurucu salatalar ile yoluma devam etme kararı aldım.
suudee babygirl02 nasıl yaptınız bunu acaba 🥹 ne yiyelim ne içelim düzeni tutturamıyorum ki daha başındayım 🤦♀️
babygirl02 suudee ben hep bebeğe kilo aldıran şeyler tükettim hamur vs yemedim mesela çavdar ekmeği tükettim hep bebeğim kilo aldı ben almadım
hunilii fatmanuralparslan ilk hamileliğimde 24 kg aldım🫣 ikinci daha yeni hiç tartılmadım ama diyetisyen randevusu aldım bu sefer diyetle ilerlemeyi planlıyorum
burcinmat fatmanuralparslan 54 kg ile hamile kaldım 62 Kg yum şu an 23+2 acaba fazla mı aldm kg yu haftama göre 🤦🏻♀️🤷🏻♀️
Mrh16 fatmanuralparslan offff bnde 74le hamile kalıp 20+5teyim ve 82olmusum bile ilk zmanlar biraz bulantım oluyodu şimdilerde durduramiyorum.kendimi akşam yemeklerinde hele😔
Ayse_fe İlk hamilelik 45kilo ile başlayıp 7. Aydan sonra aldığım 12 kilo ile 70kg olarak doğuma gitmiştim. Bu kez akıllı davranmaya çalışıyorum düzenli besleniyorum ikinci hamileliğim. 58 ile başladım 5. Aydayim 60 oldum 😃
hilalcansu kocsema normal ben 33. haftadayım 7 kilo aldım doktor bir problem yok diyor bebegin kilosu da iyi