İyi geceler sevgili anneler... ben iki gün önce kahverengi lekelenme yaşadım hastaneye gittik iğne yapıldı ve ilaç kullanıyorum. Şu an lekelenme Yok ve biz 1 ay sonrası için memlekete gitme planı yaptık. Uçak biletlerimizi aldık. 1buçuk saat sürüyor uçakla yolculuk. Doktoruma da kontrolde sorucam ama böyle bişey yaşayıp da yolculuk yaşayan var mı merak ettim
Canım düşük tehliken varsa eger doktoruna yakın olman önemli olur ama bence bir ay sonra bebek daha cok büyümüş ve tutunmus olur sıkıntı olmaz inş canm benmde tehlikem var o yüzden ailemn yanına gidemiorum farklı illerdeyz:(
    Veranur benim 19 haftalık canım büyük zaten de bi sorun yaşamadığımız için aşmıştık biletleri
    Lekelenme olmadı ama ultrasonda görülen kanama bölgem vardı kesenin altında. Bana yasak demişti doktorum ikinci ayımdı aktarmalı uçuşla memlekete gittim geldim. Aslında 19 haftalık büyümüş yolculuk için en ideal dönem ikinci dönem, ilaç da alıyorsun inşallah o zamana kadar zaten geçmiş olur ilacı bırakırsın kafa dağıtır gelirsiniz evinize 😊
      Symgmnr inşallah canım ya kan olmadı sadece kahverengi lekelenme o da aşırı yorgunluktan sanırım ilaç kullanmaya devam ediyorum şu anda kanama bölgesi görünmedi çok şükür normaldi herşey ama önlem amaçlı ilaç verelim yine kullan dedi doktorum haftaya detaylı var o zaman zaten daha dikkatli bakılacak sorarım yine. Çok teşekkür ederim canım😊
        Benim de lekenmem vardı 2 aylıkken ama ben karadrniz turuna gitdim ilaçlarımı düzenli kullandm kesildi şimdi 9 aylıgız ☺️
          Eda2834 yok o kadar yorucu bir yolculuk olmayacak 😊 ben de ilaçlarımı kullanayım düzenli şekilde
            12 gün sonra
            Bende ultrasona gore 6*4 sat a gore 7+4 haftaligim 3,4gundur yatiyorum kese asagida dusuk riskim var bugun coook hafif kahve leke gelmis bel ve alt karin agrim var 😔. Progestan kullaniyom gecen hafta coook derinden kalp atisi duydum 3nisanda net kalp atisi icin gitcem ins bi sorunum yoktur 😔😔 ewde cok tek kaliom ac kalmamak icinde mcbur kalkiom arada 😔 Bizimde iznimiz 27sinde arabamizla 4,5saat acaba gidebilirmiyim 🙄