glsrrnn Kizlar merhaba ben yurt dışında oldugum 30.hafta sonrası gelicem Bornova da onerebilceginiz devlet hastanesi doktorları var mı
melisasak35 glsrrnn türkan özilhan hastanesi özel hastane gibi hem çok ilgililer hemde odaları vs güzel oğlum orda sünnet oldu kuzenim orda doğum yaptı çok memnun
ayzey1 glsrrnn Tepecik ek bina kadın doğum hastanesini onerebilirim hem Türkan ozilhana hemde oraya aynı anda takipliyim
ayzey1 melisasak35 ben orada takipliyim ama doktorum erken doğum vs olursa burda doğum yaptirmiyoruz sen ek bir hastanedede takibe aldır kendini dedi . Orda çok fazla doğum olmuyor diye biliyorum 38 den önce olan doğumları kabul etmiyorlarmis kuvez ve yeni dogan ünitesi vs yok diye
melisasak35 ayzey1 çok saçma ozaman doğum polikinliklerini kapatsınlar 2 hastaneye gidip gelecek vakti şahsen ben kendimde bulamam dediğin gibi tepecik ek binasınada arkadaşım giidyor ben ilk oraya gıttım begenmedım dokuz eylule gidiyorum suan
melisasak35 ayzey1 orda yanında eşler kalabiliyomuş burda bi hanfendi söylemişti ben sordugumdada kalamaz demişlerdi gittiğinizde sorarmısınız rica etsem
glsrrnn Teşekkür ederim hanımlar Özilhana evim çok yakın ama bilemedim 30 .hafta sonrası gelicem için doktorlar kabul eder mi acaba