damlayl Valla yoruldum bu ağrılardan geçermi bu ne dir kasılma gibi yaa aynı şeyleri yaşayıp normal olan varmı
melisasak35 damlayl bende 16 haftalığım kasılma oluyor karnım taş kesiyor hareketleride hissetmeye başladım alta baskı gibi bişey hissediyorum vallaha yoruldum
dilaraat damlayl ben de 16 haftalığım hiç böyle bir durum yaşamıyorum o yüzden panikliyorum mesela annelik ne zor🥲
buketdeniz19 damlayl bendede oluyor kasılmalar hatta bi tarafta şişlik oluyor bebek büyüdüğü için miş doktoruma sormuştum çok kasılmam olunca doktor rahim ağzı kısalığından şüphelenmiş çok şükür öyle birşey çıkmadı
kedimekim melisasak35 benimde 18 sonunda başladı hala devam ediyor bebek bir tarağa toplanıyor o tarafım sadece sert oluyor. Sizin son durumunuz nedir doktora göründünüz mü
damlayl buketdeniz19 benim alt karnımda hassasiyet vardo rahim ağzım kapalı ama hastaneye yattım grce tedaviyr başladılar
buketdeniz19 damlayl Rahim ağzın kapalıysa bir sorun olmaz inşallah canım zaten ilk baktıkları şey rahim ağzı kısalığı
pinkolojii damlayl neden hastaneye aldılar. Bende de ultrasonda kasılma gördü, magnezyum verdi, haftaya gel dedi. Serviks boyu mu yetersizdi acaba sizde? Beni de bu durum korkutuyor, sancım var çünkü.
mervekalkann damlayl O bası durumu malesef oluyor rahim büyürken o dönemler bende de olmuştu. Şimdi 24+2 olduk biraz biraz azaldı şimdilik bu sefer nefes darlığı başladı sanki bebek başını mideme yaslıyor ayakları ile kasığıma vuruyor hissediyorum. Kolaylıklar herkese zor bir süreç 🌸
damlayl pinkolojii hala hastsnedeyim drar temiz geldi birsürü ilaç filan antbiyotk yaptışar birqz iyi.geldi doktorumun en son şüphesi daha önceki sezeryan yerimde yapışıklık oluşmuş olup ondan dolayı ağrı cekiyor olabilirmişim
melisasak35 kedimekim evet dün gittim doktora birde benim dış tarafta şişme oldu onu gösterdim hamilelikteb kaynaklı normal bunlar dedi 3.cü gebeliğim birde seninki çok normal dedi
kedimekim melisasak35 benimde ikinci gebeliğim sanırım biz bir bağırsak hareketinin yarattığı baskıyı bile rahmimizde çok net hissediyoruz doktor bana bebek büyüdüğü için olabailir bağırsak hareketi olabilir onlarda kasılma yapabilir demişti ayy valla sağsağlim doğsalar 🙏🏻
gul_dmr buketdeniz19 benimde 18. Haftada 30 mm ölcüldü ama araştırıyorum nette falan kısa diyorlar doktorum sorun yok dedi endişelendim bu konuda sizin sonrasında düşme oldu mu
buketdeniz19 gul_dmr normalde 35 mm isteriz demişti doktorum ama 25 in altına düşerse risk salı günü detaylı ultrasona gideceğim orda tekrar ölçüm yapılacak şuan için iyi bence kısa değil