burcinakbas Selam, 5 gün Letu kullandım günde 2 adet 17martta kontrolde 28.mm 19.mm 26 mm yumurta olduğunu gördü 17.martta gonalf iğne vuruldum ama çatlama oldu mu bilmiyorum ne yapabilirim
Sezei burcinakbas yumurtalarınız zaten büyümüş gonal-f neden kullandınız oda yumurta büyütme tedavisinde kullanılıyor ovitrelle olabilir mi kullandığınız iğne veya gonapeptyl
elf006 burcinakbas bende femara kullandım sonrası ovtrelle çatlatma iğne yazdı soktorum kontrolde aynı sizin gibi yumurtalar gelişmiş dedi iğnemi oldum sonrası günleri söyledi bidaha gitmedim regl bekliyorum bnce çatlamıştır iğneyle üçüncü denemem kist oluşmadı bnde
Sezei burcinakbas eğer çatlatma iğnesi kullandıysanız yumurta 36 saat sonra çatlar yani siz çatlamanın olduğu gün ve bir sonraki günü değerlendirmeliydiniz çatlama olurken bazı kadınlar lekelenme ağrı akıntı yaşayabilir yaşamayanda çok var herkeste aynı belirtiler olmaz siz mesela 17 mart gece vurduysanız iğneyi ertesi gün öğlen o gün akşam ve bir gün sonra eşinizle birlikte olmalıydınız umarım çatlamıştır ve sağlıklı bir gebelik elde edersiniz
08061999 elf006 ayni tedaviyi gormusuz bende femara kullandim 5 gun yumurtam 24mm 20 mm 2 tane cuma catlatma ignesi ovitrelle vurdum max 48 saat icnde catlama oluyormus herhangi bi belirtileriniz oldu mu catladi mi cok merak ediyorm ovulasyon testi igne vurduktan ertesi gun sabahi cok koyu cikti bi gun once cok belirgun gozukmuyordu mesela aceba catlama oldu mu merak ediyorm
Sezei burcinakbas gonal-f dozları olan ünsülin iğnesine benzer kalem şeklinde bir kartuş aslında yumurtalarınızdan iki tanesi zaten aşırı büyümüş 1 tanesi tam istenilen boyutta gonalf yumurta uyarıcı büyüten bir hormon iğnesi çok şaşırdım açıkçası şu an zaten hali hazırda gebelik elde edilebilecek bir yumurta varken bu iğneyi kullanmanıza
Medineklndr burcinakbas ben okuyunca hayret ettim doktor ne mantıkla gonal f verdi diye çatlatma iğnesi yapmışssan yumurtan bir iki güne çatlar günleri değerlendir
BKZ Ben de beş gün letu kullandım sonra gonal f kullandım tuhaf bir durum yok iyice büyütüp kendiliğinden çatlaması için vermiş. Muhtemelen tutmazsa bir sonraki aylarda ovitrelle iğne de ekleyecek bende de öyle oldu
burcinakbas Bu mm nelere göre çatlar mı acaba çatlama iğnesini doğru kullanmışım 28 mm yüksek gibi geliyo da bana o yüzden tekrar bi doktora gitsem mi acaba
burcinakbas Medineklndr geçen hafta 17 sinde vuruldum çoktan çatlamıştır da inşallah tutar bi yap bi gün yapma şeklinde ilerledik
burcinakbas Medineklndr gerçekten mi ne belirtileriniz oldu öğrenmeden önce çok sevindim darısı bana da inşallah 💖
Medineklndr burcinakbas amin inşallah ben çatlatma 9. Günü test yaptım negatif ti daha yoktur diye düşündüm karnımda çok batmalar oluyor du ve bel ağrısı çok aşırı yaşıyor dum sonra 12. Gün bizim evlilik yıldönümümüzdü evde test vardı dedim deneyeyim belki eşime sürpriz yaparım erken gebelik testi yaptım silik çıktı Sonra kan verdim 130 la öğrendim o şekilde bide çok bulantılarım olmaya başladı baş dönmesi falan o şekilde öğrendim inşallah sizde buraya güzel haberler yazarsınız 🩷
elf006 08061999 08061999 belirti akışkan akıntı olfu kasık ağrım çok yogundu ama ovülasyon ve test yapmak 12 güne kadar yanlışmış ovüslasyon iğne içindeki maddeden dolayı pik gösterir