dryhrz Bugün adatıpa gidip dr ile görüştüm Tuğba hanım çok tatlı.. sonra Doğum fiyatlarını soralım dedik çıkışta. 6 bin₺ dendi biz şok 😱 normal Doğum fiyatı üstelik bu nasıl bir fiyatlandırma.. adatıpta doğuran varmı?
Bahar54 dryhrz ben 6 ay once yaptim 2250 odedim normal dogumdu. Sizinki epiduralli olabilir mi acaba. Bir anda iki kattan fazla yukselis hic normal degil.
Esra-A dryhrz bende tugba hanıma gidiyorum çok memnunuz 😍 buarada o nasıl fiyat size kim söyledi 2000 küsür yazmışlar hep umarım yanlış biliyorsunuzdur 😱
Sengulkrgz Polo ohaaa yuhhhh hayatta vermem 18 bin yaaa onu kenara atarim cocugun baska ihtiyacini gideririm
dryhrz Badesmom adatıpın şubesi mi? Şöyle ki ; eşim özel sigortalı. Bende ondan faydalanıyorum. 3.200₺ civarı karşılıyor sigortası
dryhrz Sengulkrgz insaf ya hu !! Doğum gibi kutsal bir olayın ticarete dönüşmesine o kadar kızıyorım ki.. özel hastanelere de sınırlama getirilmeli. Resmen pazarlık yapın diyen bile oldu, yapanlar olmuş. Pazarlık ticarette olur.. çok yazık.
SelimsMom Geçen hafta arkadaşım orda doğum yaptı normal olsaydı 2750 fakat sezeryan olduğu için 2500 verdi 🙋♀️
dryhrz Bahar54 sanırım bu sigortasız fiyatı. Siz sigortanın karşıladığının üzerine cebinizden verdiğiniz kısım bu?
Uykucuuu Merhaba bende tuba hanıma gidiyorum. Bugün kontrolümüz vardı hatta fiyat bilgisi aldık normal 2750 sezeryan 2500 tl dediler
dryhrz Esra-A düz fiyat anladığım kadarıyla. Sigortanın karşıladığı kısım düşmemiş hali. Siz fiyat sormadınız mı ?
Esra-A dryhrz yok daha sormadım aklımdaydı unutmuşum ama iki hafta sonra doktora gdcez sorucam ozaman not aldım unutmamak için
Esra-A as_af İzmitte alikahya kadın çocuk hastanesinde yaptırdım . Tugba hanım yönlendirseydi oda İzmitte Bi doktor söylicekmiş zaten
as_af Esra-A ben de ali kahyaya aldim randevu. Ayni gun icinde çekiyorlar mo yoksa gun mu veriyolar. Evet konak hastanesindeki ilker arıkan yönlendiriyor