buket_6541 Kızlar merhaba. Ben 11 haftalık hamileyim. Hamile kalmadan önce 74 kiloydum baya bi verdim şimdi 68 kilodayım. Sizde nasıl geçti kilo alımı ne zaman başlıyor aydınlatır mısınızzz🥹
GamzeAGacs buket_6541 Canım ben ilk 4 ay hep kusmuştum hiç kilo alamadım .Dördüncü aydan sonra doğumuma kadar toplamda 8 kilo almıştım.Doğumdan 2 ay sonra eski kiloma geri döndüm.
Noyimommy buket_6541 bende ilk aylarda kilo verdim ilk trimesterde 15. Haftamdan sonra kilo almaya basladım toplamda 7 kilo aldım 35. Haftada kendi kilo alımım durdu ama bebiş güzel kilo aldı
mervekalkann buket_6541 ilk 3 ay almadım 24+1 iz şuanda +2 kilo ile devam ediyorum şuan 69 kiloyum boyum uzun karnım belli olmuyor.
buket_6541 @GamzeAGacs Yaa normal demekki. Kafama takılan bir diğer şey şu bebek sanırım son haftalarda kilo almaya başlıyor. Şimdi mide bulantısından tiksinmeden pek bir şey yiyemiyorum acaba etkileniyor mu bi zararı var mıdır
sweatmother buket_6541 yok canım senden vitaminleri alıyor bebek son aylarda yemene dikkat edersen bişey olmaz bende ilk hamileliğimde öyleydim karnım acırdı artık kusmaktan 5. Aydan sonra yemeye başladım
GamzeAGacs buket_6541 Hayır hiç korkma bebek senin depolarından besleniyor şuan doktorum bana öyle demişti .Ben su bile içemiyordum düşün ki hamilelikte su ne kadar önemli.Zaten belli bir zamandan sonra yemeye başlıcaksın ilk aylardaki gibi sürmicek