susamtanesiannesi svlsu bazen Özlem hanım bazen Murat beye gidiyorum birlikte bakıyorlar çoğu zaman zaten bebeğimde kap hastalığı var
essmaa5378 susamtanesiannesi bende zeynep kamile perinatolojiye gidiyorum .2 sağlıklı oğlum var 3. Gebeliğim .kızım olacak kalp sorunu var murat gencere gidiyorum. Damarları ters bebeğimin . Sizinkinde nasıl bir problem var
susamtanesiannesi essmaa5378 benimde kızım var o sağlıklı doğdu şimdi Allah izin verirse oğlum olacak kalbinde büyük delik var akciğere giden damar gelişmemiş ve damarlar ters :( siz ne kadarlık hamilesiniz
essmaa5378 susamtanesiannesi 29 haftalık oldum . Detaylıda öğrendik durumu. 24 haftalıkken kordosentez yapıldı zeynep kamilde . Muhtemelen haftaya sonuçlarım çıkacak. Bebek doğunca siyami ersekde ameliyat olacak. Sultanbeyli den gidiyorum hastaneye .Siz kaç haftalıksınız
bahartopcu susamtanesiannesi merhaba, siz amniyosentez yaptırmış mıydınız? Benim de bebeğimin kalbinde sorunlar var. Fallot tetralojisi tanısı. Çok geç fark edildiği için amniyosentez yaptıramadım. Siz de durum nedir yaptırdınız mı? Bir de çok olmayacaksa ultrason bulgularınız nasıldı?
susamtanesiannesi essmaa5378 31 haftalık hamileyim benden de test istediler fakat be yaptırmadım bende Sultanbeyli’den gidiyordum fakat taşındım bize de ameliyat dediler doğar doğmaz Siyami Ersek’te
kanmamakl essmaa5378 merhaba bende Göztepe şehir hastanesine gidiyorum yarın kordosentez olacağım nasıl oluyor acaba acılı mı kaç dakika sürüyor bilgilendir misiniz bende sultanbeylideyim
susamtanesiannesi bahartopcu merhaba benden istenilen hiç bir testi yaptırmadım raporum şuan da yanımda değil yazarım size bulguları ama ağır kalp hastası olarak geçiyor şuan raporda siz kaç haftalıksınız
essmaa5378 susamtanesiannesi sağlıkla doğsunlar inşallah hepimizin evlatları 🤲🏻 rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın .
essmaa5378 kanmamakl merhaba bende zeynep kamile gidiyorum .2 dakika falan sürüyor , ağrılı bir işlem değil . Koldan kan alırken hissettiğiniz acı kadar . İnşallah temiz sonuçlar alıp sağlıkla dünyaya gelir . Allah yardımcınız olsun bu süreçte .