hilalkaradeli34 rumeyys bebek doğum kanalına girmiştir dönmüştür yani bende 2. Gebelik olduğu için fark etmiştim doktora gidince söylemişti zaten doktor da bebek dönmüş doğum kanalına diye
aysegulk07 rumeyys 34+5 im bende de var bazen hareket ettikçe vajinamda acı batma oluyor pozisyondan kaynaklı sanırım
merve588 rumeyys bende bacaklarimi acamiyorum yürürken falan acayip asagisi ağrı yapiyor kanala girdi desem aksamlari yukarıda oluyor asiri kuduruk oluyor durmuyo bende anlamis degilim ama yürüyünce istemsiz ördek gibi yürür oldum 😂
rumeyys aysegulk07 dimi ya yeni yeni olmaya başladı bende döndü ya da dönüyor diye düşünüyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
rumeyys merve588 ay kesinlikle benimde ayağa kalkıyorum yürütmüyor bir iki dk duruyorum sabit geçsin diye
aysegulk07 rumeyys valla öyle batma olunca oturuyorum bazen geçiyor bazen geçmiyor 🥲 inşallah hepimiz sağlıkla huzurla doğum yaparız 🥰🥰
merve588 rumeyys iki hafta sonra sezaryen günüm belli olacak erken gelmesinden korkar oldum Rabbim her birimizin saglicakla alsin yavrularini kucagina inşallah
ftmnrysrlr Benimde alt taraftaki kemiğim ağrıyor elimle kaldırma ihtiyacı duyuyorum resmen. Normal sanırım. Yatarken Sağa sola dönmek bile acı vermeye başladı