08061999 ovitrelle vuruldum cuma aksami bugun 44saat oldu bile herhangi bir belirtiniz varmi bu igneden sonra hafif vajina ustunde sizi var baska bi belirtim yok
tugbaugur 08061999 kişiden kişiye değişiyor canım belirtiler benim iğneden sonra 19. saatte çatladı mesela yoğun bi ağrıyla 15-20 dk kıvrandırdı beni sonra geçti akıntı vs olmadı ama kimi de hissetmiyor
BKZ Yumurtanın büyüyüp kasıklara baskı yapması lazım galiba ve çatlama akıntısı. Ama doktorum bunlar olmadan da çatlayabilir demişti ovülasyon testiyle takip edebilirsin
08061999 BKZ ovalasyon testi sabah cok kotu cikti biraz once yaptm biraz acilmis rengi ama catlatma ignesi sonrasi dogru cikmiyormus test nekadar dogru
08061999 BKZ 2 gundur sumuksu akintim oluyordu baya yogun sekilde bugun akinti azaldi durdu gibi birsey
08061999 tugbaugur yani hafif hafif baski igne batmasi adet agrisi gibi karisik birseyler hissetim ama cok kisa surdu asiri akintim oldu benim baskada bi belirtim olmadi teste yapinca anlasilmiyor cunku dogru cikmiyormus