annne_ Çocukları arasında az yaş farkı olanlar deneyimlerini paylaşabilir mi? Oğlum tam 2 yaşında ve bu gün hamile olduğumu öğrendim sevinemedim açıkçası endişelerim çok fazla. Hem mutluyum gem bir tarafım burun garip hissediyorum.
bbaskal annne_ kızım 17 aylık 21 haftalık hamileyim, her şey planlandığı gibi olmuyor maalesef Allah sağlık versin çocuklarımıza
Yazmelegi_ annne_ kendi isteğimle kizim 2 yaşında girdiğinde ben 6 yada 7 haftalık hamileydm galiba. Suan kızım 2 yaş 8 aylik olmak üzere oğlum 31 günlük. Şimdilik bir sıkıntımız yok
Missgod annne_ oğlusum 17 aylık 15 haftalık hamisin ve sanırım oda erkek😀23 ay fark olacak aralarında bana ideal gelyr
annne_ Yazmelegi_ maşallah allah bağışlasın bebişi kıskandı mı ilk çocuğunuz ben en çok o durumdan endişeleniyorum.
Yazmelegi_ annne_ öyle benim beklediğim kadar kıskançlık olmadi çok şükür. Sadece arada onunla çok zaman geçirirsek ilgi kendinde olsun diye onu yapalım bunu yapalım diyip duruyor
ARYa143 annne_ kızım 20 aylık, 10. haftamızdayız kardeşiyle 🤭 sağlıkla hayırla gelsinler sen mutlu olmaya bak annecik🥰🥰
_Ebrukaracan06_ Benim kızım 16 aylık 17 haftalık hamileyim saglık olsun zaten az kaldı kafama huni takıp gezicem😂😂
annne_ _Ebrukaracan06_ bende takıcam sanırım benim oğlan çok akıllı ancak bir o kadar da hareketli ve kıskanç bakalım bir şekilde halleceğim artık ilk başlarda kıskanır ama oynayacak yaşa geldiğinde de en mutlusu onlar olur✨
mickey annne_ Oğlum 18 aylık ve 32 haftalık hamikeyim. İkinci bebeğim doğduğunda aralarında 20 ay olacak. Planlı bir gebelikti bilerek yaş farkını kısa tutmak istedik. Anlaşabilmeleri için ve çevreden de hep aradaki yaş farkını çok açma tavsiyeleri aldım. İyi ve güzel olacağını düşünüyorum
smglyrk Kızlarım arasında 18 ay var tecrübeyle sabit belki biraz zor ama ikiz büyütüyorum ve birbirlerine yoldaş arkadaşlar çok güzel bi duygu. Şimdi 3. Te hamileyim büyük kızım 4 küçük 2.5 yaşında karnındaki 8 aylık 😂 my name is promax mother 😂