sirius8 Kaç haftalıksınız , kasılmalarınız ne zaman başladı . 27-28 haftalarda olanlar var mı karın sertleşmeleriniz ?
aslmoms sirius8 şuan 20 civarı ama benim şuan bile ara ara bebeğin kasıldığını bir yerde toplandığını hissediyorum 😊
irmb sirius8 27+4 bel ağrısı aşırı var kasılma sürekli olmuyor yani hafta da 1 2 kere bebekte toplanma oluyor ama bel ağrısı sanki son ayındaymışım gibi bir ağırım ki
sirius8 irmb ilk gebelik mi ikinci gebelik mi .benim de ilk sezeryandan kalma bel ağrısı zaten vardı ara ara yokluyor
kubraaaatt sirius8 benim gün içinde de oluyor böyle adet ağrısı gibi ağrı giriyor karnıma sertlik oluyor sonra geçiyor
irmb sirius8 2. Gebelik normal doğum yaptım ilkini ben bu gebeliğime hamile kaldığımdan beri bel ağrım var bebek rahimde yatıyor o yüzden olabilirmiş çok aşağıda sizde de öyle mi sanki afedersiniz şeyim aşağıya inmiş gibi hissediyorum 🤣
sirius8 donovan26 sizin haftalar artık ilerlemiş belki o yüzden şiddetlidir sağlıkla gelsin inşallah bebiş 🙏
sirius8 irmb benim bebek de sağ tarafta yatıyor hep orda toplanır :) baskı hissi oluyor zaman zaman ama sizin aşağıda hissetmeniz belki de ayakları aşağıdadıe şuan tekmeleri aşağıda hissediyorsundur
sirius8 Gokturkmom_ evet kullanıyorum riskli gebelik geçiriyorum zaten serklajlıyım . Normal gebeler de bu haftalarda yaşıyor mu acaba normal mi merak ettim bende
sirius8 kubraaaatt bi ara idrar yolu enfeksiyonu olduğunda olmuştu öyle ağrılı şekilde . baktırdınız mı hiç kültür falan
Admsarzu sirius8 28 den sonra başladı benim kasılmalarım suan 38 haftayım aşırı kasılmalarım oluyor ve can acıtıcı olmaya başladı
sirius8 Admsarzu Allah kurtarsın inşallah sağ Salim bebeğinizi kucağınıza alın 🙏 sizin artık doğum yaklaşıyor
irmb sirius8 benim bebek yerleştiğinden beri hep doğum pozisyonunda yatıyor baş aşağıya ağırlık sağ tarafta benimde bilemiyorum kim bilir içerde neler yapıyorlar 🤣