rmy1 7.haftamdayım migrenim zaten vardı ama uzun zamandır ağrımıyordu şu an 10 gündür baş ağrısından gözlerimi bile zor açıyorum ensemden giriyor kafama kadar gözlerim bulanık görüyor ama tansiyonda felan sıkıntı yok progestan fitil kullanmaya başladım ondan sonra oldu bir anda anlamadım ki nasıl geçecek siz neler yaptınızda geçti ağlıyorum artık ağrıdan parolda geçirmiyor
yeliz1923 rmy1 Bende de oluyor 2 gün başımı bağlıyorum at kestanesi sürüyorum yatıyorum midem bulanıyor kusuyorum 🤕
Songul606_ rmy1 ayy bende öyleyim ama 23 haftalık oldum canım, senin için ilaç sakıncalı olur şimdi , eltim şöyle bi cözüm bulmuştu migreni var onun fasulye tanelerini poşete koyup dondurucuya attı alıp ensesine başına koyuyordu geçiyor diyordu
rmy1 Songul606_ Parol zaten hiç geçirmez içtim 2 kere maalesef geçirmedi yok böyle bir baş ağrısı ama hasta olup kafanı kaldıramazsınya aynı öyle bir ağrı o kadar tuhaf ki en son baş ağrımdan kulaklarım bile duymuyordu yatağa yatıp çok ağladım kafamı kaldıramıyorum ağrıdan diye