ozlm199393 Kızlar 32 günlük bebeğim var ayakta sallıyorum ama yine de çok uzun dalmıyor uykuya yani emzir yerine koy uyusun öyle bi bebek değildi memede de dalmıyor dalsa da yerine koyunca uyanıyor siz nasıl uyutuyorsunuz bebişlerinizi ?
Miillena ozlm199393 2 aydır kucağımda uyuyor ve uykuya da kucağımda devam ediyor kucağımdan indirirsem uyanıyor o yüzden yapışık ikiz gibi geziyoruz kollarım uyuştu artık hiçbir iş yapmıyorum. Eski nesil kötü alıştırmışsın beşiğe koy ağlasın ciğerleri açılır alışır diyor şimdiki anneler ebeler kucağında olması çok normal sana ihtiyacı var diyor. Uyku eğitimi vermek için bir iki ay daha geçsin diye bekliyorum bu böyle gitmez çünkü 😂
ozlm199393 Miillena Yani evet bol temas istediği dönemler ama hiç bir iş yapılmıyor böyle uyku zaten yok benim bide okula giden kızım var zor oluyor uyumadığı yada emmediğ zaman genelde ağlıyor çünkü 😏
Miillena ozlm199393 ben bir iki kez kucağımda uyutup derin uyuduğundan emin olduktan sonra beşiğe yüzüstü yatırdım sadece o şekilde uzun süre uyudu öyle yatmayı seviyor bazı bebekler tabi kontrol etmek gerek sürekli ağzı burnu kapanmasın diye belki denemek istersiniz.