bsrbrkysr184_ Kız süt çok olduğundan değil kanallar geniş ya oraya tıkanıyor gelmiyor işte çok olsa mak ikisinden 50 60 çıkıyor
htan bsrbrkysr184_ emzirme danışmanım geldi komşumun evinemastit olunca ongiliz tuzunu suyla karıştırıp görüşünü içine sokmuş anında akmış tıkanıklık. Bi araştırın isterseniz.
Almirolie bsrbrkysr184_ ayy çok zor çok geçmiş olsun bende çok çektim ondan bir göğüs gitti benim o yüzden tek memeyle emzirdiydim🥹
Herseydenbiktim bsrbrkysr184_ Nasılsın askim simdi? MaşAllahh MaşAllahh süt dilini ısır süte çabuk nazar değer sus suss
bsrbrkysr184_ Herseydenbiktim aşkım sütte böyle vav değil ya bebiş boşaltamıyor kanallar geniş kaldı orda 🥹 antibiyotik verdi kocamda kullanma diyor 😒
bsra_ylmz61 Benim de ilk gebelikte olmuştu şişti gerilmişti sıcak duş uygulayıp mochinin el pompasiyla rahatladım takıyorsun plastik bisey zaten o kendi vakumluyor pıt pıt akıyor ebebekte var mor kapaklı
bsrbrkysr184_ bsra_ylmz61 aynen kuzum şimdi onla yapıyorum açılsın diye ama açılmıyr doğru dürüstte ay artık napacağımı şaşırdım antibiyotik verdiler kullanma diyor eşim
saziment bsrbrkysr184_ ayy bacım çok geçmiş olsun 🥺 dikkat et kendine peki mastit olmaması için ne yapmak gerekiyor benim hiç bilgim yok 🥺
bsrbrkysr184_ saziment bebeğin etmesi boşaltmayı lazm aşkım ama bizim ki daha o kadar güçlenmesi kaldı öyle
Almirolie bsrbrkysr184_ 2 hafta kan olarak geldi sonra kesildi süt muhtemelen benimle alakalıydı ☺️💗tek göğüsle 2 yaşında Şuan hala emziriyorum