Ozlemmm3535 anneyim01 aşkım yapmadım test regli hala yok yarın bugün 6. Gün gecikmemin 😂 ay ben ilk defa böyle oldum gülsemmi ağlasammı bilemedim çiçeğim ya sen yaptınmı test
anneyim01 Ozlemmm3535 yok gülm bende yapmadım ama adet olcak gbiyim bilmyorum belirtilerim o yönde bakalım Kan verip sonucu ögrencem varsa var yoksa yok . Allahım sevincini boşa cıkarmasın balım hep gülsün yüzün 🤲🏻😘☺️
Ozlemmm3535 sevvalinwonderland canım reglim 6 gün geçtikti yarın 7. gün hiç testim kalmadı yarın sabah sağlık ocağına gideceğim 🥹
Ziyangillerrr_ Ozlemmm3535 Akşam acile gidip kan versen🥹 1 saate çıkıyor ama gidince beta baktıracağım deme hastayım gribim ama ilaç kullanmadan önce gebelik şüphem var onun için kan vereceğim dersen hemen alıyorlar sana dua etmiştim inşallah bu ay o aydır senin için🤲🏻💙
sevvalinwonderland Ozlemmm3535 valla çok merak ediyorum sonucunu ya. ama bence sağlık ocağından dönerken de test al bak evde. hangi şehirdesin bilmiyorum ama istanbul’da bir gün sonra çıkıyo sonuçlar çünkü malum kalabalık. ufak yerlerde aynı yerde çıkıyormuş da. çıkana kadar beklemezsin demek istemiştim.
Ozlemmm3535 lala_666 selam canımın içi iyiyim bacım teşekkür ederim sen nasılsın 🥹 regli olmadım bugün gecikmemin 6. Günü sabah sağlık ocağına gideceğim 🫠
Ozlemmm3535 Ziyangillerrr_ çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🥹 eşime söylemedim uzun zamandır istediğimiz için inşallah varsa sürpriz yapmak istiyorum daha doğrusu kimseye söylemedim içimde yaşıyorum 1 haftadır 💘 İzmir’de çok yağmur yağıyor o yüzden çok zor gitmem bugün ama yarın sabah sağlık ocağına geleceğim uyanır uyanmaz 🥰
Ozlemmm3535 anneyim01 âmin kuzum benim cümlemizin inşallah hep hepimiz gülelim tümmm bacılarımızz 💘 ne gibi belirtilerin var aşkım benim üç gün önce başladı regli olacakmışım gibi ani batmalar ve inanılmaz affedersin gaz sorunum var hiç regli olacakmışım gibi hissetmiyorum ama Allahın dediği olur 🤍
Ozlemmm3535 sevvalinwonderland İzmir’deyim canım aynı gün çıkıyor bildiğim kadarıyla sabah erkenden gideceğim dokuzda randevu aldım hiç testle oyalanmak istemiyorum biliyor musun o kadar çok sogudum ki test yapmaktan direk sonuç gelsin kesin sonuç ya kafamda bitireyim ya da sevineyim 🥹
lala_666 Ozlemmm3535 haydi inşAllahhh güzel haberler verirsin güzelim Allahımm çok sevindirsin tatlış anne haberimi ver artık bize ☺️🤲🤲🤲
anneyim01 Ozlemmm3535 Canımsın İnş hepsi güzel sonuç içindir Kan verdiğinde mutlaka etiketle glm beni
elifsn23 Ozlemmm3535 ay mutlaka ayrı bir post aç merakla bekliyorum sonucunu ❤️ inşallah güzel haberler alırsın
fatma102 Ozlemmm3535 canım bence test yap kaset test tekrarla kendinde rahatlarsın bizde rahatlariz 🥰yani bazen adet psikolojik olarak gelmeye bilir benim çok oldu öyle test yaptığım gün adet oldum hep.. inşallah vardır herşey gönlünce olsun 🪷
Ozlemmm3535 sevvalinwonderland anneyim01 ozlemozdemir09 NesZey annekiz6141 lala_666 fatma102 elifsn23 _gecekusu MAALESEF NEGATİF KIZLAR 😔
Nims İnşallah gönlünüzden geçen olur sağlıklı olur gebeliginiz ☺️🙏🏻 ben de pazartesi kan vereceğim gecikmenin 9.gunu evde idrar testi negatif çıktı 2 gün önce umudum kalmadı ama yine de şans belki benimledir
Ozlemmm3535 Nims inşallah bizimledir 🥹 ben de dört gün üst üste yaptım negatif gördüm hep ama ilk defa bu kadar çok gecikiyorum o yüzden şüphelendim güzel haberlerinizi bekliyorum 💖
Nims Ozlemmm3535 Ay inşallah birbirimize güzel haberler veririz ben de ilk defa bu kadar geciktim normalde en fazla 2 gün önce ya da sonra olurdum ilk gebeligimde bu kadar gecikmistim
Ozlemmm3535 Ziyangillerrr_ yaaaa 🥹🥹 yıkıldım şu an o kadar çok yağmur yağıyor ki İzmir’de bugün gitmem imkansız eşim de çalışıyor zaten söylemedim eğer varsa sürpriz yaparım diye çok üzüldüm bir gün daha bekleyeceğiz yani 🫠
NesZey Ozlemmm3535 bende izmirdeyim sağlık ocağı direk kan sonucunu söylemiyor canım istersen bir acile git yakın varsa evet bu ara da gerçekten yağmur var umarım umutlu haberler alırsınız bende hamileyim dualarım çocuk isteyen herkesle Rabbim kucağınızı doldursun 🤲🏻