bebeksibiri Kızlar 13. Haftada Vajinal kültür verdiniz mi hiç ve sağlık ocağı veya devlette yapılıyor mu bebeğe bir zararı olur mu
tubiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bebeksibiri sağlık ocağında veriyorsun idrar veriyosun bebeğe niye zararı olsun
damla6565 bebeksibiri geçen hafta doktorum benden alttan sürüntü aldi enfeksiyondan değişik bir bakteri üretmişti tedaviye başladık niye zararlı olsun ki
efgoksen Vajinal kültür ve idrar kültürü farklı oluyor ama bebege bi zararı olsa yapılmaz bence ben her ikisinide verdim . 32+5te vajinal kültür testini akıntı şikayetim oldugu için yapmıstı doktorum enfeksiyon çıktı antibiyotik tedavisine başladık mesela
smyyzkn efgoksen merhaba ben bakteri enfeksiyondan şüpheleniyorum ama emin de değilim.Gereksiz yere ilaç kullanmak istemiyorum.Emin olmak için Vajinal kültür mü yaptırmam gerekiyor?
smyyzkn damla6565 merhaba ben bakteri enfeksiyondan şüpheleniyorum ama emin de değilim.Gereksiz yere ilaç kullanmak istemiyorum.Emin olmak için Vajinal kültür mü yaptırmam gerekiyor?