Rmeysa_01 fatmaa51 o konuda bilgim yok ama rahim sarkması olduğunu siz mi farkettiniz ben 24 gündür doğum etmişim rahmimde bir gariplik hissediyorum
fatmaa51 Rmeysa_01 evet ben farkettim tuvaletteyken filan zorlanıyordum mesanem dolu hissi veriyordu bide adet sancısı gibi sancı veriyordu
Ceku256 Rmeysa_01 24 gün bunu düşünmek için çok erken değil mi rahmin daha toparlanması için zamanı var diye tahmin ediyorum
Rmeysa_01 fatmaa51 acaba bende de mi var 28 gün oldu tuvalette ağırı çekiyorum ve zorlanıyorum Sorunuza cevap bulabildiniz mi
fatmaa51 Rmeysa_01 dogumda demekki sarkma oldu elinizede birsey geliyormu tuvalette Doktor bana bakti bisey göremedi
fatmaa51 Rmeysa_01 çoğu kişinin eline rahmi geliyormuş ama demekki sizin ilerlememis tuvaletinizi yaparken sanki tam yapamıyormuş gibi his oluyor bi dolgunluk oluyor alt karında
Rmeysa_01 Ceku256 yani bilmiyorum ilk doğumumdu ama bende bunu düşündüm acaba daha yeni diye mi böyle Birde birşey soracam doğumdan sonra ilk kadın doktoruna ne zaman gidilmeli bilginiz var mı