Esraysr16 çamaşırımda bi ıslaklık vardı bu su olbilir mi yoksa akıntı vs midir kızlar ve karnım 2 gündür sertleşiyor nadir yumusak oluyor bu sabahta karnım cok kasıldı çamaşırımın fotosunu cektim de koymak istemedim
beyzzsenturkkk Esraysr16 eğer çamaşırında akıntı izi yoksa su olabilir akıntı iz bırakıyor cunku kuruyunca falan renksiz olsa bile eczanede testleri varmış sanırım kaçıncı haftadasın
aleyflx Esraysr16 o kıyafeti bırak kurusun eğer iz kalırsa ve renkliyse akinti ama iz kalmaz ve su lekesi varsa suyundur askm sızıyor olabilir ped tak diyenler olur ama takma yoksa anlayamazsın ne kadar geldiğini kontrol et şu işe hergun gelir ama fazla değil sık sık az az gelir kaç haftalik
Esraysr16 beyzzsenturkkk 35+4 haftalığım yaa çıkardım sepete attım bakarım birazdan izi var mı yok mu diye
Esraysr16 beyzzsenturkkk ya akıntı vardı gelmişti ama akıntıdan sonra oldu bu ıslaklık akıntı biraz yukarda su biraz aşağıdaydı
Esraysr16 aleyflx 35+4 haftalık suan daha cok erken ya korkuyorum 😔😔 çamaşıra da bakıcam birazdan iz var mı yok mu diye sanırım geceden kalma akıntımda vardı ama akıntı yukardaydı biraz ısaklık onun altındaydı
140524ba Esraysr16 hiç korkmana gerek yok çok şükür haftası güzel annesi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ama gününde inşallah
140524ba Esraysr16 Cnm sen hiç korkma inşallah öyle değildir ki öyle olsa bile bir kaç hafta erteleyebiliyor doktorlar sakin ol bebekte stres olur
Esraysr16 140524ba doktoruma haber vermeli miyim sizce yoksa beklemeli miyim birdaha olursa mı haber vereyim
140524ba Esraysr16 yani eğer endişe ediyorsan için rahat etmesi içşn haber ver sonuçta en iyi doktorun bilir hemde sen stres yapmamış olursun
Esraysr16 aleyflx ya kokladım da bence yok akıntımı kokladım onda vae biraz oda mantarımda var benim bide