momrose 12+0 oldum bugün inşallah Yarın kontrolüm var . 4 haftadır bebeği görmüyorum . Yarın için saat sayıyorum çok merak ediyorum kaygı ve endişe de var bu duygular normal mi
mervekalkann momrose erken haftalarda çok normal bir de ilk gebelik ise o zamanlar ben de öyleydim bebek büyüdükçe hareketleri de hissedince panik durumu azalıyor 🌸
melisasak35 momrose şuan randevuma 1 saat kaldı 16 haftadayım ve cinsiyeti daha öğrenemedim 3 saat önceden hastaneye gelmişim heyecandan kös kös oturuyorum hastane bahcesinde 🤣🤣🤣🤣
momrose mervekalkann benim daha önce 6 haftalıkken bir düşüğüm var sanırım oda etkiliyor psikolojik olarak 🥹
mervekalkann momrose doğrudur tabi ki geçmişteki acı tecrübenizden dolayı da ekstra tedirgin olabilirsiniz çok normal. Sağlıkla gelsin minik🙏
htcbnbn Aynı durumlardayımm.. Benimde 3 hafta sonra kontrolüm var , daha göreli 1 hafta oldu ama gelişimi iyi mi sağlıklı mı banada cinsiyet tahmini yapar mı diye düşünmeden edemiyorum , kaygım çok fazla
momrose htcbnbn anladım bebeği her gördüğümüzde rahatlıyoruz sonra yine geçmeyen 4 hafta başlıyor iişte . Ama böyle böyle geçecek bu zamanlar zaman hızlı akıyor farketmesekte sayılı gün çabuk geçer derler
minikmucizem20 momrose vallahi bana da 12 de erkeğebenziyor dedi değişir mi bilmiyorum artık dönme olmasın