suzan1234 Kanala inmiş olabilir mi bi kaç gündür çok ağrım var ve bayram ziyaretlerinde çok yürüdüm merdiven inip çıktım kaşığın altında hissediyorum hareketlerini normalmidir
Cennet_kusu suzan1234 ben de 21 haftalık ben de aynısını gibi hissediyorum randevu zamanını bekliyorum
mervekalkann suzan1234 kaç haftalık olduğunuza da bağlı bu durum ben de çoğunlukla kasıkta hissediyorum 24+1 iz şuanda ama karnıma da çıkıyor arada. Her yerde geziyor. Erken haftalarda sorun değil ama ileri haftalardaysanız bebek kanala girmiş olup o yüzden baskı yapıyor da olabilir.
suzan1234 aslmoms 29+3 gebelik tansiyonum var bide ondan dolayı erken doğum riski var ama tansiyonum iyi son günlerde
almeraa Cennet_kusu ilk hisetme haftalarında öyle olur büyüdükçe karnının her tarafında hissedersin, büyüdükçe yukarı çıkar 🥰
Cennet_kusu almeraa ay inşallah içimi ferahlattınız teşekkür ederim 2 gebeliğim ama diğerinde böyle değildi diye hatırlıyorum kaç gündür çok korkuyorum çok teşekkürler 💞
almeraa Cennet_kusu benimde ikinci gebeliğim. Ne zaman hissetmeye başladın acaba ikincileri daha erken hissediliyomuş 😁
Cennet_kusu selma128 biri normal yazmış ama ben de hastaneye gidemiyorum doktorum Bayram tatilinde olduğu için bakalım inşallah hiçbir şey yoktur
suzan1234 mervekalkann 29+3 şu an ama kalçamın üstüne otururken bile zorlanıyorum büyük tuvaletimi yaparken de aynı şekilde doğurucakmış gibi hissediyorum hareketleri ilk kez bu kadar aşşağıdan geldi endişelendim o yüzden
mervekalkann suzan1234 haftanız daha erken sanmıyorum endişelenmeyin kanama vs. olmadığı sürece o ağrılar basınçlar çok normal. Ama yavaş yavaş ağırlaşma dönemine girmişsiniz artık büyük ihtimalle ondandır.