asllll_0101 kızlar adet 5 6 gün gecikme var ve benim 10 gündür adet gibi ağrılarım var gelip dakikalar sürüp giden ağrılar diyorumki tamam adet oldum ama olmuyor başka belirtilerde var erken gebelikte bunu yaşayan var mı
sudeates0658 asllll_0101 aynı şekilde öğrendim adet ağrıları gibi karın ağrılarım vardı regl oldum zannedip lavaboyla koşuyordum ama boştu ağrılardan dolayı konduramamıştım 5. Gün gecikmeyle öğrendim
asllll_0101 Medineklndr valla korkudan hep ya daha önce kötü şeyler yaşadım hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum 🥹
Medineklndr asllll_0101 korkma ilk gebeliğim de bende öyleydim beşincisi çatlatma tedavisinde oldu çok stres yapıyor dum her negatif gördüğümde bu sonda artık vazgeçtim olursa olur kafasondaydım hiç umudum yoktu ama oldu bu ikinci gebeliğim bunda bir çocğum var diye hiç strese girmedim ilk denemede oldu Allah’tan ümit kesilmez hiçbir zaman içini ferah tut test yap negatif olsa bile üzülme zamanı vardır demekki
sudeates0658 asllll_0101 başka hiç bir belirtim yoktu adet olacakmış gibi ağrı ve adet öncesi sivilcelenmemi yaşadım tek belirtim gecikmeydi ama mevsim geçişidir dedim çünkü adet öncesi ne yaşıyorsam hepsini eksiksiz yaşadım
Seyma8 Bende suan gecikmenin 3.günündeyim dün kan testi verdim negatif çıktı beklemedeyim yani aynı ağrılar bende de var