Kızlar merhaba başından beri çok sağlıklı bi gebelik geçirdim çok şükür 🙏🏻 Fazla kilo almadım pilates yürüyüş derken hep hareketli kaldım sadece bebeğimin kilosu normal aralıkta da olsa minyon ve doğumu kolay olabilecek bir bebek olduğunu söyledi doktorum minyon oluşu üzerinde çok durdu.Gebelik başından beri de normal doğum düşündük doktorumla.Bebeğim zaten 36. Haftasında doğum pozisyonundaydı 38. Hafta çatı muayenesinde bu hafta gelir demişti doktorum biz 40+2 olduk nişan gelmedi su gelmedi düzenli sancı yok göğüslerimde hiç bir belirti yok çok şükür bebeğimin hareketliliği iyi azalma yok hatta çok fazla hareketli özellikle akşamları çok oynuyor sadece ara sıra regli ağrısı gibi bel kasık bacağa vuran bi ağrı çekiyorum ama çok hafiften bir şey.Yani bedenimi gözlemlediğimde sanki 1-2 hafta daha gidecek sürecek gebelik sadece karnım aşağı düştü.Yarın tekrar kontrolüm var ve sezaryen veya suni sancı konuşalım dedi doktorum 40 dan sonra beklemeyi önermiyor her şey çok güzelken ben doğumun kendiliğinden başlamasını istiyorum tabiki.Böyle bir şey yaşayan tavsiyesi olan var mı suni sancı hakkında ne düşünüyorsunuz ? Bu arada bebeğim kız kaçıncı haftalara kadar sürebilir gebelik sizce koz bebişler mi erken geliyordu ?