serius Kızlar gün almadık henüz ama sona çok yaklaştık artık. İkinci sezeryaniniz nasıldı ilkine göre ? Aynı hastane / doktor mu sectiniz? Kriterleriniz ne oldu ? Daha kolay mı daha zor mu geçti ? Ay heyecanlandım 💕
Yazmelegi_ serius aynı hastane ama doktor farklıydı çünkü doktorum başka şehire gitmişti. İki doğumum da şükür kolay geçti. İkinci de herseye daha hakimdim o yüzden daha kolaydı
yonca11 Acı olarak serius acı ve iyileşme süreci olarak olarak nasıldı benimde 2. Olcak nasip olursa daha 17 haftalığız :)
Mamiko_2020 serius aynı hastane aynı doktoruma gittim 😊ayağa kalktıktan sonra aralıklarla kızımın bakımını ben yaptım hep ertesi günde yalnız kaldım her işimi çocuklarıma vs ben baktım 38 günlüğüz 5 yaş kızım ve minik kızım eşim gayet iyi ilerliyoruz 🥰sadece ağrım 3-4 gün sürdü o da bi önce ki kesimden bi tık büyük kesi atmışlardı ondan kaynaklı diye düşünüyorum çok korkuyordum süreçlerden ama hiç korktuğum gibi olmadı Rabbim yardım ediyor gerçekten 🌸
burcuo serius Farklı hastanede farklı doktor yaptı ameliyatı. İlkinde çok zorlanmıştım, gaz çıkarmak vs problem olmuştu. İkincide hemen ayaklandım, çok daha rahat geçti. İnşallah sizin de öyle olur.
serius Yazmelegi_ genelde ikinci daha zor diyorlar yakın yerden ikinci kesi oluyo ister istemez sizin kolay gelmiş darısı başıma inşallah 💕
QueenBahar_ serius 2 inci sezeryanim çok kolay geçti hemen ayağa kalktım eve gelir gelmez evin işlerini bile kendin hal ettim
Deletedmom_8793 serius ilk doğum özelde İstanbul’da oldu Çarşamba günü ikinci doğum olacak devlet hastanesi ve İzmir’de bakalım inanıyorum çok daha güzel geçecek