htcbyrmblc tabi üçüncü olunca açılma daha hızlı ilerledi . Gece 4.30 gibi başladı sancılar . Şiddetli regl sancısı gibiydi . 5-2 dk araliklarla iki saatten fazla çektim .lekelenme şeklinde kanamam da oldu Nisan gibi . Önceki gece ilişki olmuştu . Doğumu başlatıyor dedi Dr . Kalktım sancılar gelirken son bı işlerimi hallettim. evi topladım . Ardından sıcak su tuttum karnima belime . Sancilar gitti . Daha doğrusu düzenli gelmedi artık . Arada yine vuruyordu . Kahvaltıya gittik . Orda da ara ara geliyordu . Saat 12 de acile gideyim dedim açıklık bakılsın . Açıklık 5-6 cm , üçüncü olduğundan hızlı ilerler doğuma alalım dedi Dr . Ultrason ve nst de bakıldı sıkıntı yoktu dogumhaneye geçtim . Nstye bağlı şekilde alttan bakıldı habire . Ama artik o evrelerde alttan bakılması biraz kolay geliyor , bı genişleme , ıslaklık artışı oluyor . Sancilar doğal olunca çekmesi cok daha kolay suniye göre . Ardından biraz da suni taktılar süreç kisalsin diye . Doğumda ikinirken kesi atmadı üçüncü olduğu için .yırtık olursa dikeriz dedi . Bir icte 4 dışta olmak üzere 5 dikiş atıldı .13.45 gibi doğdu Çok şükür kurtuldum . İnşallah yoğun bakımdan da alırım bir an evvel.darısı tum hamilelerin başına . Çocuk isteyenlere de Rabbim hayırli sağlıklı evlat nasip etsin . Bı daha da doğumhane önünden geçmem inşallah .aminnn