lami_ye 27+3 2,3 gündür çok 130 uzerinde kalp çarpıntım var çok hizli atıyo uzanırken bile hiss ediyorum , doktor kan tahlili yaptır dedi oda normal çıktı , sizde de böyle olan varmi çok korkuyorum neden olabilirki
GamzeAGacs lami_ye Canım hamileliğim boyunca yaşadım hatta son haftalarımda daha da artmıştı.Benim kahvaltıdan sonra nabzım 130 lara çıkardı.Balkona çıkıp temiz hava almak iyi geliyordu.Ben kardiyolojiye gitmiştim holter takıldı ama hamilelikte olur dedi doktor ve bişey yapmadı.Doğuma kadar çektim yani artık bıkmıştım.İnşallah sende öyle olmaz🌸
revsnnnn lami_ye bende de var özellikle yemeklerden sonra gebelikte normal ama panik atak varsa sizde ondan olabilir
lami_ye GamzeAGacs peki korkmuyormuydunuz , ben panik oluyirum sanki yoruluyorum, doğumdan sonra geçtimi?
GamzeAGacs lami_ye O durumda elinden geldiğince panik yapmamaya sakin olmaya çalışmalısın.Sakince nefes almaya çalış ve birazdan geçicek de kendine sürekli.Stres ve telaş yaparsan daha kötü olur .Doğumdan sonra tamamen geçiyor bu durum ayrıca.
revsnnnn lami_ye evet bende de oluyor hep hastaneye gittiğimde normal diyor gebesin diyor herşey temiz çıkıyor panik te yapınca daha da kötü hale geliyor