bsra_ylmz61 Kızlar 10 haftalık olup bulantı kusma birden kesilen varmı endişelenmelimiyim doktora gitsem mj aşırı ağrım yok kasılma VS hafif adet olucakmis gibi his var oda Rahim büyüdüğü içindir sizdede oldumu
user99 bsra_ylmz61 ben nasıl 10. Haftaya girdim hiç birisi kalmadı korkma kişiden kişiye değişiyor bu durum bebişlerimiz bizi yormak istemedi daha fazla şuan 14. Haftadayım hamile bile hissetmiyorum sadece göbeğim var sen düşün 😂
acelyademir bsra_ylmz61 ya hepimizde sanırım aynı bende de kayboldu ultrason araları çok uzun endişe etmemek imkansız. ama hepimizde kaybolduğuna göre bence herşey normal :)
rmy1 bsra_ylmz61 benim hiç belirtim yok resmen kafayı bozmuştum bebek yok mu içimde diye çevremde herkes kusuyor midesi bulanıyor 😆
BKZ Bende de gitti belirtiler sadece karnım hemencecik çıktı 11. Haftadayım belki de şişlik bilemiyorum
bsra_ylmz61 BKZ benim normalde de göbeğim vardı 🤣ama birden koku hassasiyeti bulantı kusma geçince bu endiselendim🫠
Medineklndr Bence normal yavaş yavaş belirtiler azalır bu haftalar da bende 10 haftalığım ama bulantı kusmalarım hala var 12.haftayı bekliyorum umarım geçer benimkide ilk oğlumda 12 haftadan sonra geçmişti iki hafta daha sabredecğim
bsra_ylmz61 Zarifhnm1 normalde 12 haftadan sonra azalır dediler ilk gebeliğim de demir ilacı içince olurdu
bsra_ylmz61 user99 çok iyi valla 🫠ama yine iştahsızlık var bende çok aşermiyorum rüyalarımda meyve görüyorum 🤣
Medineklndr bsra_ylmz61 valla belirtilerğn geçtiyse sevinmelisin tadını çıkar sağlıklı beslen meyve sebze ye bol bol ceviz ye
bsra_ylmz61 Medineklndr çok öyle iştahım açık değil çağla istiyordum bugün babacım saolsun bulmuş yedim🥹
Medineklndr bsra_ylmz61 ne güzel bende istiyorum ama bulamadık gurbetteyim şuanda memlekete dönünce ilk iş çağala bulup yiyicem 🥹
bsra_ylmz61 rmy1 valla korkuyorum yarın gitcem Bi bide bacak kenarı dan popoya kramp giriyor arar ara onu sorucam