yineeyeniden Kızlar kaçıncı haftada yıkayıp çanta hazırladınız ve kaç derecede yıkadınız ? Birde bütün kıyafetleri yıkadınız mı yani bende her aydan 2yaşa kadar kıyafet var ay ay mı yıkamalıyım yoksa hepsi aradan çıksın mı
3kedili2bebekli yineeyeniden ay ay yıkayın hatta 6 ay sonrasını yıkamayın dolapta durup tozlanacak onlari hurclayin üstlerine kaç aylık olduklarını yazın kaldırın bulması kolay olur sonra ilk 6 aylıkları yıkayın 30. Haftada başlarsanız agirlasmadan yavaş yavaş halledersiniz
ecemk94 yineeyeniden 32 yada 34 haftada yıkadık yanlış hatırlamıyorsam. Bence ne kadar erken o kadar iyi kafanız rahat olur. 34 bile geç şimdi düşününce 😂
mervekalkann yineeyeniden 32 den önce yıkamayı düşünmüyorum. Sadece yenidoğan kıyafetlerini yıkar ütüler dolaba koyacağım diğer aylar için bir şey almadım bebeğim yaza doğacak çünkü doğduktan sonra gelişimine göre bakıp ona göre almayı düşünüyorum. Şuan daha 24+1 iz. Fazlalıkları kaldırıp yaşı geldiğinde yıkayıp ütüleyip dolaba koyabilirsiniz. Fazlalık yapmasın dolapta siz de yorulmamış olursunuz.
karpuss yineeyeniden 28. Haftada kıyafetlerini 30 derecede hassas yıkama ile yıkayıp ütüledim 😅organizerlere koydum hastane çantasını hazırladım 🤭 ama bunları hepsi 4-5 günümü aldı belim koptu resmen iyi ki ağırlaşmadan yapmışım dedim.
yineeyeniden 3kedili2bebekli daha20.haftadayım tez canlıyım biraz hemen işler olsun bitsin kafam rahat olsun modundayım 😅 şimdiden düzene sokuyorum ki kafamda soru işaretleri kalmasın
yineeyeniden 3kedili2bebekli 2.bebek ama uzun bir süre olunca unutuyor insan birde şehir dışında olacak doğum hazırlayıp kaldırmak daha iyi dediğiniz gibi
yineeyeniden mervekalkann yıkayıp dolaba koyma fırsatım yok malesef doğum önce 1ay sonrası 1ay şeklinde valiz hazırlayıp memlekete gideceğiz o yüzden çantasına hazırlarım büyük ihtimal
yineeyeniden mervekalkann büyük bedenleri yazıp ayırmak daha iyi olacak o zaman onları kaldırayım geri
yineeyeniden karpuss çok iyi yapmışsınız inşallah kıyafetleri tamam olunca bende kolaylıkla hallederim tekim çünkü
karpuss yineeyeniden inşAllah halledersin canım bende tek hallettim günlere böl yoksa hepsi aynı anda zor oluyor
kurkmantosuzmadonna yineeyeniden ay ay yıkayın. Belki bazılarını kullanmaya gerek kalmaz. 34 te hazırlamıştım ben.