turkmenoglu Yumurtlamadan-Çatlamadan kaç gün sonra belirti hissetiniz kızlar bu ay umutluyum bakalım 😍 yumurtlamanın üstünden 6 gün geçti
cagla_aslan turkmenoglu 10-12 gün sonra yerleşme ağrım olmuştu ilk defa öyle bi ağrım olunca anlamıştım hamile olduğumu adetime 1 hafta vardı
evrem07 turkmenoglu ben ilk gününden beri belirti yaşıyorum bel ağrısı kasık ağrısı. Testim pozitif çıktı. Darısı size inşallah ♥️
BKZ 1 hafta sonra adet olcam sandım adete de 1 hafta kalmıştı zaten kesin tutmadı diye oturup saatlerce ağlamıştım
evrem07 gmz585 iğnenin 9. Günü rahatsızlandım serum öncesi kan verdim 3.86 çıktı acil doktoru negatif dedi ama biz şüphelendik 13.gün tekrar kan verdim 86 çıktı
gmz585 evrem07 benimde 12. Günüm sadece arada hafif kasık sancım oluyor. Şimdilik yapmamayı beklemeyi düşünüyorum heyevanlıyım ama umudumda yok
gmz585 evrem07 evet verebilrim insan. Hem olumsuz çıkacak diye vermek istemiyor hemde boşa umutlanmamak için vermek istiyor
gmz585 evrem07 temmuzdan itibaren düşünöeye başkadık henüz 9 ay oldu ama kızım 3 ay sonra heöen olmuştu o yüzden uzun sürmesi Biraz endişelendiriyo
evrem07 gmz585 benim kızım da ilk denemede oldu. Ama 2. Bebek için çok yöntem denedik biz de şaşırdık. Ama oldu çok Şükür sizinde olur inşallah merak etmeyin