ceyyllan ebrudefnee her saniyem öyle geçiyor rüyalarımda filan gece artik uyanıp düşünüyorum iyimi noldu diye
ebrudefnee ceyyllan iyidir çok kafaya takıncada insan şey oluyor ilk gebeliğimde çok sık hastaneye giderdim az bi ağrım olsun hemen endişelenirdim ama şimdi 2. Gebeliğim biraz daha şeyim
minikmucizem26 ceyyllan önceki iki hamileligimde 18 19 cu haftalarda tam net hissetmiştim.. bu üçüncü gebeligim bunu cok erken 11 12 hafta da hergun olmasa da pıt pıt şeklinde attığını hissettim:) suan 19 haftayim hergun sürekli hareketini hissederim
ceyyllan ebrudefnee korkuyor insan tabi ben hâlâ öyleyim gecen ultrason yaptik sabahısı gün bebek iyimi diye teorar yaptirmak isteyince kocam izin vermedi 😂
minikmucizem26 ceyyllan hissedersin illaki cnm vücut yapısıyla kilo yağ ve plesantanin pozisyonu ile alakalı.. bazıları gec bazısı erken hisseder cok normal bu
sineminkooo İlk gebeliğim 😍 15. Haftadan beri balon patlaması şeklindeydi 🥹😌 şimdi 23+4 ve bariz içerde partiliyoruz 🧿🧿🥰 erkek çocuğu eğlencesi diye bi şey varmış 💓💓💓
minikmucizem26 sineminkooo bncede erkek bebegi coşkulu oluyor 💙😂iki kızım var onlar bukadar hareketli dgldi…
Saimenur ceyyllan 23+3 olduk.İlk hareketi 15+3 ya da 4 te hissetmiştim.Ama 3-4 gun başka Bisey hıssetmedım.Hergun duzenlı olarak 19 haftadan beri hissedıyorum