ceyyllan Diğer hamileliklerimde kaçıncı haftada his ettiğimi hatırlamıyorum bu 3 bebeğim Allahın izniyle 14 haftalık olduk ne zaman hareket his ederiz sizler kaçıncı haftada his ettiniz
yeliz1923 ceyyllan Benim de 3. Ve 14 haftalığım karnımda hareket var ama gaz hareketi gibi net bi hareket yok yani bende sizin gibi bekliyorum 🥰😍
dgngr ceyyllan 17-21 arası çok az belli belirsiz. Sonra bildiğin içinde bişey geziyo tekme atıyo netleşiyo.
buketdeniz19 ceyyllan ilk hamileliğim 15. Haftada hissettim içimden bişey kayıyormuş gibi ama ben 44 kiloyum doktorum erken hissedersin sen demişti öylede oldu
alpanne3 ceyyllan benım ıkıncı gebelıgım 36 haftalık olduk 13.haftada hıssedıyrodum ben ama doktor hıssedemezsın dıyordu jdjdj
ceyyllan yeliz1923 kaşaallah canım geçen gün benimde sertleşmiş gibi oldu sağ tarafım bide minik kalp atışı gibi oldu
kaya_kaya ceyyllan 34+3 şuan 16 haftalıkken kelebek gibi kıpırtı şeklinde hissediyordum 19-20 hafta arasında net tekme hissettim
mervekalkann ceyyllan 17+5 de net olarak hissettim. Şuan 24+1 olduk. Siz daha erken hissedersiniz doğum geçmişiniz olduğu için muhtemelen benim ilk gebelik 🌸
alpanne3 ceyyllan böyle hafıften nabız atması gıbı bırsey çırpınışı oluyormuş gıbı hıssedılıyor en başta çok garıp bı duygu ya