Deletedmom_657 Aynı günlerde doğumu olanlar yorum yapalım birbirimizden belirti toplayalım bakalım bebişler ne zaman gelicek 😅 Ben 5 nisan görünüyorum yalancı kasılma ve hafif adet ağrısı brl ağrısı oluyo
Sarpatesinannesi Deletedmom_657 11 Nisan görünüyor benimde akıntı kasık ağrısı ve toplanma çok fazla hemde uzun zaman zamandır ama sancı vs çıkmıyor nst de geceleri 2.5 saatte bir WC ye kalkıyorum ağrılar uyutmuyor bakalım ne zaman gelecek
cylnboran04 Deletedmom_657 benimde uygulamaya göre 5 Nisan bugün 38+0 haftalık olduk bakalım ne zaman gelecek bebeklerimiz
rumeysa_ttkrky16 Bizde 32+1 iz Nisan sonu gibi olurndiye tahmin ediyoruz 2. Oğlum 35 haftalık geldi suanki bebişim kiz bakalım kızlar ne zaman gelir :)
ysmnsen Deletedmom_657 6 Nisan gözüküyor benimde kasılmalarım var onun haricinde bir belirtim yok ya🥹
aprilbaby Deletedmom_657 37+1 bugün normalde nisana denk geliyor ama sezeryan olacağı için 30 marta gün verdi doktorum😍 çok heyecanlı ve stresliyim
Aysima51 Kızlar benim ilk ve bugün biraz midem bulandı ve gerçekten ağırlaştığımı hissettim inş gününü bekler
semaylina Benim de 3 Nisan görünüyor ama suan alistirma sancilarindan baska bi belirti yok. Gelen giden yok karnin düsmemis var senin daha diyor :) saglikla gelsinler ❤️
betegemenbur Deletedmom_657 30 nisan görünüyor benim de ama doktorun diyişine göre en geç 8 nisanda doğumu başlatacakmış 🥹 hayırlısı
atesvesu Deletedmom_657 34+6 haftaligim 14 Nisan ile 20 Nisan arası alır diye tahmin ediyorum bu ay sonu kontrolüm var bakalım ne zamana gün verecek doktor
Nfskdrnfs Uygulamaya göre 28 nisan ama ben sezeryan olacağım şeker sıkıntım var yarın 35 haftalık oluyorum doktor gün vericek kendimi iyi hissetmiyorum
ilkannelik1 Deletedmom_657 10 Nisan görünüyor ama ne zaman gelir bekliyoruz bel ağrısı batma oluyor geceleri uyku yok🥹