bbusrass 30 haftalık hamileyim bebeğim dün çok hareketliydi bugün hiç hareket etmedi gibi bişey endişelenmelimiyim acaba
pinarbirlik bbusrass çikolata ye sol tarafına yat hareketlerini takip et canm eğer ciddi anlamda azalma veya güçlü hissetmiyorsan bir doktora görünsen daha iyi olur için rahatlar.
busu1 bbusrass Bende 30+4 benimde bi azalıyor bi normale dönüyor 29dan beri dün akşam acile gittim iyiydi çok şükür pozisyondandir diye düşündüm birde bayramdayız çok şeker yükselince uyusuk oluyorlar
nkkl bbusrass benimde öyle oluyor genelde çok hareketli bi gün az hareket etsin yada etmesin bende endişeleniyorum normal sanırım sonra bakıyorum yine hareketli oluyo değişik insan korkuyo
bbusrass pinarbirlik dün kontrolüm vardı bebek büyüdüğü için alan kısıtlı ve normal olduğunu söyledi 💖
ayyuzlu99 busu1 nasıl bir artıyor bir azalıyor canım gün gün mü oluyor artıp azalması yoksa gün içinde mi
ayyuzlu99 busu1 evet bende de oluyor bu da beni düşündürüyor. Ben de 28 içindeyim dün durgundu bugün hareketlendi hamd olsun. Siz kaçıncı haftadasınız
ozlemmee Bende de aynı şekilde oluyor, bazen hareketli bazen çok sakin, hatta genel olarak çok hareketli bir bebek değil gibi Belki de bebekten bebeğe de değişiyordur 🤷🏻♀️
ayyuzlu99 bbusrass yorulup dinlenip tekrar mı başlıyorlar ondan mı acaba. Benim de birkaç gün önce durgundu hareketlendi tekrar