momrose Kızlar ben bir kaç defa tam bebeğin olduğunu düşündüğüm yerde haraketlilik hissettim. Bilimsel olarak daha erken ama böyle haraketleri erken hisseden var mı . Seyirme ve kalp atışı gibiydi ama ilk defa hissettiğim tarzda bir şeydi belirgindi
melisasak35 momrose haftan çok düşük canım gaz bağırsak hareketidir o şuan bebeği malesefki hissedemezsin 16 haftalığım 3.cü gebeliğim daha yeni yeni pıt pıt hissediyorum
atesvesu momrose ilk gebelikte 21.haftada 2.gebelikte 15. Haftada şuan üçüncü gebeliğim 12.haftadan beri hissediyorum kayma olarak başladı sonra toplandığını hissettim
benimhikayemmm momrose 13 haftamdayım 3. Gebelik hareketlerini hissediyorum özellikle tatlı yediğim uzandığım zaman
adinsmom2 momrose ilk gebeliğimde 16+3 hissetmiştim karnımda bi anda bi çıkıntı olmuştu sağ tarafıma minik bi top gibi yaslanmıştı dokunabilmiştim hatta minik sırtına şok olmuştum
momrose atesvesu bende aynı anda hem kaydı hem böyle damar attı gibi oldu . O sıra notlara bebeğime dair duygusal şeyler yazıyordum onu görmeden özlediğimi ağlayarak yazıyordum o sıra o haraketi hissetim bu yüzden de anlamış olabilirim inşallah da bebek haraketidir benim ilk hamileliğim 🥹
plnkrc momrose hissedersin benim 2. hamileliğim ben 11 haftalıkken hissettim ama kiloyla da alakalı bir durum baya zayıfladığım için çok net hissedebildim ilk hamileliğimde 15-16 haftalarda falandı hissetmelerim tamamıyla vücutla alakası var bence kişiyeden kişiye değişir hissetmem diye birşey yok bağırsak hareketiyle gaz hareketi farklı sonuçta ⭐️
momrose plnkrc evet bence de bağırsak haraketi değildi zaten damar atıyor gibi oldu ama baya hissedercesine . Hani kalpta çarpıntı olunca kuvvetli olur ya onu rahimde hissettim. Yani normal damar atmasından daha kuvvetliydi . ⅔ defa pıt pıt etti
yvzslmvekrdsi momrose hissetmiş olabilirsin. Bende ilk bebeğimi 12.haftada hissettim hissediliyor yani 🥰 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun 🤲🏻
sevdakalin momrose merhabalar benimde 12 hafta 5 gün oldu üçüncü gebeliğim dediğiniz aynı şey bndede oluyo çevreme söylediğimde gaz sancısı falandır diyorlar ama okadarda değil gazsancısını insan ayırt edebiliyor yani 😆🥴🤦🏻♀️
momrose sevdakalin bence de bağırsak haraketi ağrılı olur öyle bir şey değildi baya belirgin pıt pıt etti