bakhtiyarli Merhaba kizlar kimyasal gebelik evde anlasilirmi? Bende birkacgundur hamilelik belirtileri vardi testte ikinci cizgi silik cikiyordu mide bulantisi ve adete 3,4 gun kala kahve rengi lekelenmemde oldu bugun adet gunum aksam regl oldum 🥺
Esma006 melikeaytekin canım çok geçmiş olsun Ekim ayında ben de yaşamıştım hatta böyle pıhtılığa çok hani burun pisliği kadar çok küçük pırtlarla atlattım ve regl kanamasiydi ben ama regilden bir iki hafta önce öğrenmiştim zaten gebeliğimi 17′den 8′e düştü sonra bir hafta sonra da kanamam başlamıştı aynı regl günümde oldum yani bu süreçte Beta yavaş yavaş sıfırlanıyor hani kanamam bittiğini sıfırlanıyor büyük ihtimalle öyle görünüyor hani her zaman böyle seninki çıkar mıydı hani bu rakamda yoksa İlk defa mı böyle çünkü ilk defa çıkıyorsa büyük ihtimalle kimyasal yaşamışsındır
melikeaytekin Esma006 ılk defa 16 aydır ıkk kez 4.2 cıkıyor reglım 3. Gununde bıde tesadufeen yanı reglmde baya ağrılı pıhtılı et parcaları dustu resmen ole soleyım ama ben test falan yapmadıgım ıcın kesın kımyasal dıyemıyorum keskede yapsaydım am kımyasal oömasada durduk yerde neden betam. 4.2 ye yukseldıkı sen 17 betaylamı ogrendın ılk
Esma006 melikeaytekin evet canım normalde regl ir hafta vardı bı yapıyım dedim birşey olmaz silik çıktı sağlık ocağında kan verdim sevindim de ya iki gün sonra 8 oldu bidaha da vermedim aha kimyasal dedim kanama bekledim evde öyle atlattım umudunu yitirme kimyasaldan sonra çabuk hamile kalınır diyorlar ama henüz oluşmadı ama umudunu yitirme