dilos178 Kizlar dusa kabin caminda cikmayan kirec lekelerim var ama islemis resmen icine denemedigim kirec sökücü kalmadi en son stop denedim o bile cikarmadi önerebileceginiz bsy varmi lütfennnn
beraydogru dilos178 krem cif ve poşet eminim tek seferde çıkaracaktır ayrıca musluklarda da çok etkili tavsiye ederim
kuccukpremsesinannesi dilos178 bulaşık makinesi parlatıcısı, limon tuzu ve konsantre yumuşatıcı. Harika bir karışım. Çıkarmadığı kireç lekesi görmedim.
_Umayinannesi dilos178 birde trendyolda nilem diye mucize şovu diye geçiyor, başka seçenekte bebe şampuanı diyorlar ama denemedim daha
Alya05 dilos178 Benmkilerde öyle olmuş. Ben eve taşınmadan kiracı çıktı evden okadar pasaklıymış ki her yer leke ve duşa kabinlrr leşşşş evi yıkamaya gelince duşa kabin lastik altı yosun tutmuştu camlar berbat bi durum leke ne yaptım çıkmadı artık lekeler cama desen olmuş 😂🤣
sadece1selda @dilos178 diversey clonet pembe internette var var hiç denediniz mi denemediyseniz onu tavsiye ederim bataryalarda felan da kullanılıyor cam gibi ediyor tabi çakması felan var orjinalini almak lazım
0925 dilos178 yumos yumusaticisi ,kaynar su, bulaşık parlatıcı karistir sprey şişesinin icinde sık sık sil durula hemen geçiyor
aframoms13 dilos178 ben çözüm bulamadım. Eski kiracı sagolsun yıllardır temizlememiş. Ne denediysem çıkaramadım artık pes ettim zaten eski ev