AuraMomB ts1 ben 6.aya kadar almadım ama 24.haftadan sonra 3 kg aldım sadece 1 ayda. 33 haftalığım toplam 10 kg aldım
semahayall ts1 24-28 haftalar aradı iştah artışı olurmuş , normalmiş , bende 22 ye kadar almadım sonrasında 1 ayda 4 kg aldım , şimdi 27 haftalık oldum +4 kilodayım , bir tık daha düşer girdi iştahım , geçen haftalarda inanılmaz iştahım açıktı
ts1 _Umayinannesi bende 71 ile hamile kaldım ve iştah artışım oldu suan toplam 7 kilo almışım 25 haftalığım çok fazla kilo almışım gibi geliyor
mervekalkann ts1 4 kilo çok normal ama 1 ayda 4 kilo almak normal mi onu bilemedim doktorunuza bir danışın isterseniz. Ben de 6.5 aylık hamileyim 2 kilo aldım bu zamana kadar.
sumalparslan ts1 bende 1 ayda dört kilo aldım şuan 27 haftalık hamileyim 63 kg oldum gereksiz yemeyi bıraktım uzun zaman oldu kilomu koruyorum sadece bebeğe ne yararsa onları yiyorum Gece yemelerini bıraktım doktor 4 kilo birden çok dedi dikkat et kilonu koru diye uyardı zor bir süreç yemek ile yememek arasında kalıyor insan
ts1 peki şeker yüklemesi yaptıracağım bayramdan sonra , şeker yüklemesinden sonra kilo alımınız nasıl oldu tecrübeli hamişler
bus_raaa Valla kilolu hamile kaldım. 94 ile hamile kaldım 95 kiloyum 27 haftalığım ama sanki yavaş yavaş şişmeye başlıyormuş gibi hissediyorum. Öyle çok dikkat ettiğim bişey de yok sadece çalışıyorum ekstra bir çocuğum daha var evde birde onun peşinden koşturuyorum ama kilolu hamile kalınca daha az kilo alınıyor onu fark ettim ilk hamileliğimde 70 ile hamile kalıp 103 ile doğuma gitmiştim
ts1 bus_raaa bende dikkat etmeye çalışıyorum ama kilodur verilir önemli olan sağlık kafasındayım ama bu dönem hem bayram tatlı ve yemek yeme olayı biraz fazlalaştı umarım daha fazlası olmaz ve geçici bi durumdur
bus_raaa ts1 boşver stres yaptıkça daha çok şişiyor insan inan ki takmayınca öyle kilo falan alınmıyor ben zaten tombiğim mesela çocuk doğduktan sonra arabalar gibi bakıma alıcam kendimi 10 bin bakımı gibi 🤣🤣
burcuo ts1 O haftalarda birden hızlı kilo almak normal diye biliyorum. Bir hafta içinde böyle değişim olabiliyormuş ama yine de dikkat etmek lazım ki sonrasında çok sıkıntı olmasın